Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Christer Berens' nytelser

Christer Berens' nytelser

Christer Berens' nytelser

Christer Berens' nytelser

Forfatter Gourmetforl.

(Anders Häggström - Illustratør)

Gourmetforl.

Levering 2-6 dager

199,-

ISBN:

9788299877107

Forlag:

Gourmetforl.

Trykkeår:

2011

Utgitt:

2011

Utgave:

1

Sider:

149

Vekt:

800 gr

Alder:

Voksen

Christer Berens' nytelser
Gourmetforl.
9788299877107

Haugenboks omtale:

Forfatteren har samlet oppskrifter som er blitt til i jakten på måltider som kan nytes, med vekt på det enkle og det ekte. Boka har oppskrifter på aperitiffer, forretter, småretter, hovedretter med fisk og kjøtt, ost og desserter. Med vinanbefalinger. Haugenboks omtale Forfatteren har samlet oppskrifter som er blitt til i jakten på måltider som kan nytes, med vekt på det enkle og det ekte. Boka har oppskrifter på aperitiffer, forretter, småretter, hovedretter med fisk og kjøtt, ost og desserter. Med vinanbefalinger.

Forlagets omtale:

Måltidet som nytelse. Hensikten er å bidra til at det perfekte måltidet blir en enda bedre nytelse. Et måltid trenger ikke være eksklusivt, men det er viktig med kvalitet både til hverdag og fest! Christer Berens ønsker å skape mer kreativitet rundt matlagingen i dag. Smake og lukte - nyte maten. LES MER Men nytelse er ikke bare smaken på maten, det inkluderer også det visuelle ved bordet i sin helhet, stemningen, valget av vin.. Gode oppskrifter, tips om råvarer og råd om hvordan vinen kan gjøre måltidsopplevelsen enda større, gjør dette til en bok som faller i smak. LES MINDRE Forlagets omtale Måltidet som nytelse. Hensikten er å bidra til at det perfekte måltidet blir en enda bedre nytelse. Et måltid trenger ikke være eksklusivt, men det er viktig med kvalitet både til hverdag og fest! Christer Berens ønsker å skape mer kreativitet rundt matlagingen i dag. Smake og lukte - nyte maten. Men nytelse er ikke bare smaken på maten, det inkluderer også det visuelle ved bordet i sin helhet, stemningen, valget av vin.. Gode oppskrifter, tips om råvarer og råd om hvordan vinen kan gjøre måltidsopplevelsen enda større, gjør dette til en bok som faller i smak.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.