Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Curtisen

    Curtisen

    Curtisen

    Curtisen (ti smakfulle år)

    Forfatter Ask forl.

    (Sebastian Engh - Forfatter)

    Ask forl.

    (Stein Johnsen - Illustratør)

    Ask forl.

    Levering 2-12 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788292221181

    Forlag:

    Ask forl.

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    207

    Vekt:

    1325 gr

    Alder:

    Voksen

    Curtisen
    Ask forl.
    9788292221181

    Forlagets omtale:

    Curtisen Ti smakfulle år Vertshuset Curtisen, oasen på Fredriksten festning, er 10 år. Det feires med en fristende kokebok. Curtisens idé har hele tiden vært å bruke, og å vise fram, alle de flotte råvarene og dyktige produsentene som finnes i vårt distrikt. Det har gitt mange gode og LES MER smakfulle opplevelser for gjester fra fjern og nær. Sebastian Engh er i kokkenes norgeselite og har vært kokk og kjøkkensjef ved Vertshuset gjennom mange år. I boka byr han på ypperlig kokkekunst. Og Stein Johnsens bilder kan friste hvem som helst. André Øraas binder det hele sammen og gir oss et godt bilde av virksomheten og ideen bak dette unike spisestedet. Kurt Sverre Øraas etablerte Curtisen i 2004. Det har satt matfylket Østfold ettertrykkelig på kartet. LES MINDRE Forlagets omtale Curtisen Ti smakfulle år Vertshuset Curtisen, oasen på Fredriksten festning, er 10 år. Det feires med en fristende kokebok. Curtisens idé har hele tiden vært å bruke, og å vise fram, alle de flotte råvarene og dyktige produsentene som finnes i vårt distrikt. Det har gitt mange gode og smakfulle opplevelser for gjester fra fjern og nær. Sebastian Engh er i kokkenes norgeselite og har vært kokk og kjøkkensjef ved Vertshuset gjennom mange år. I boka byr han på ypperlig kokkekunst. Og Stein Johnsens bilder kan friste hvem som helst. André Øraas binder det hele sammen og gir oss et godt bilde av virksomheten og ideen bak dette unike spisestedet. Kurt Sverre Øraas etablerte Curtisen i 2004. Det har satt matfylket Østfold ettertrykkelig på kartet.