Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Den hemmelige kokken

    Den hemmelige kokken

    Den hemmelige kokken

    Den hemmelige kokken (noen har jukset med maten din, det okända fusket med maten på din tallrik)

    Forfatter Spartacus

    (Jan-Tore Egge - Oversetter)

    Spartacus

    Levering 2-6 dager

    299,-

    ISBN:

    9788243004535

    Forlag:

    Spartacus

    Trykkeår:

    2008

    Utgitt:

    2008

    Utgave:

    1

    Sider:

    258

    Vekt:

    454 gr

    Alder:

    Voksen

    Den hemmelige kokken
    Spartacus
    9788243004535

    Haugenboks omtale:

    Hva innholder egentlig maten vår? Enkelte produkter kan inneholde opp til 70 ingredienser, gjerne skjult bak betegnelser som E412. Boken tar for seg bruken av tilsetningsstoffer i matvareindustrien. Boken inneholder innkjøpsguide, sesongkalender for frukt og grønt samt en guide til hvor i Norge man LES MER kan kjøpe naturlige varer, og oversikt over ufarlige og mer risikable E-stoffer. Har litteraturliste og register. LES MINDRE Haugenboks omtale Hva innholder egentlig maten vår? Enkelte produkter kan inneholde opp til 70 ingredienser, gjerne skjult bak betegnelser som E412. Boken tar for seg bruken av tilsetningsstoffer i matvareindustrien. Boken inneholder innkjøpsguide, sesongkalender for frukt og grønt samt en guide til hvor i Norge man kan kjøpe naturlige varer, og oversikt over ufarlige og mer risikable E-stoffer. Har litteraturliste og register.

    Forlagets omtale:

    Den hemmelige kokken sysler ikke med ekte råvarer på et kjøkken. Han har hvit frakk og jobber på laboratorium. Da Mats-Eric Nilsson begynte å lese etikettene på matvarene, ble han skremt. Maten kunne inneholde 70 ingredienser, gjerne skjult bak betegnelser som E412. Det fikk ham til å lete etter LES MER det virkelige innholdet i maten vår. Visste du at nesten all vaniljesmak stammer fra råttent svensk tømmer? Eller at ferskpresset juice kan være lagret i opptil ett år? Denne boka avslører jukset. Den gir også en innkjøpsguide, en sesongkalender for frukt og grønt samt en oversikt over hvor i Norge man kan kjøpe ekte varer. Boka gir også en guide til både de harmløse og mer risikable E-stoffene vi bombarderes med. Den hemmelige kokken skapte furore i Sverige da den kom, og flere produsenter har i ettertid endret innholdet i matvarene sine. Denne utgaven er bearbeidet for norske forhold av Jan-Tore Egge fra Slow Food-bevegelsen. LES MINDRE Forlagets omtale Den hemmelige kokken sysler ikke med ekte råvarer på et kjøkken. Han har hvit frakk og jobber på laboratorium. Da Mats-Eric Nilsson begynte å lese etikettene på matvarene, ble han skremt. Maten kunne inneholde 70 ingredienser, gjerne skjult bak betegnelser som E412. Det fikk ham til å lete etter det virkelige innholdet i maten vår. Visste du at nesten all vaniljesmak stammer fra råttent svensk tømmer? Eller at ferskpresset juice kan være lagret i opptil ett år? Denne boka avslører jukset. Den gir også en innkjøpsguide, en sesongkalender for frukt og grønt samt en oversikt over hvor i Norge man kan kjøpe ekte varer. Boka gir også en guide til både de harmløse og mer risikable E-stoffene vi bombarderes med. Den hemmelige kokken skapte furore i Sverige da den kom, og flere produsenter har i ettertid endret innholdet i matvarene sine. Denne utgaven er bearbeidet for norske forhold av Jan-Tore Egge fra Slow Food-bevegelsen.

    Alternative utgaver