Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Drikke Den norske kaffesjela

    Den norske kaffesjela

    Den norske kaffesjela

    Den norske kaffesjela (fra svartkopp til cortado)

    Forfatter Tigerforl.

    Levering 2-6 dager

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788299964128

    Forlag:

    Tigerforl.

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    222

    Vekt:

    713 gr

    Alder:

    Voksen

    Den norske kaffesjela
    Tigerforl.
    9788299964128

    Forlagets omtale:

    Lukten av kaffe. Finnes det noe bedre? Enten du drikker kaffe eller ikke, så har de fleste et forhold til drikken. Den norske kaffesjela: Fra svartkopp til cortado tar for seg alt vi nordmenn forbinder med kaffe. Her finner du masse bilder, informasjon, inspirasjon, oppskrifter, historier og LES MER fortellinger om mennesker med spesielle kaffetradisjoner. Vi møter Herman Friele, får bli med på cupping hos verdensmester i barista Tim Wendelboe, og stifter bekjentskap med en kaffespådame. Les også om kaffeautomater, jordmorkaffe, morgenkaffe, bålkaffe, gruff og kaffebarer. Forord er skrevet av Anne B. Ragde, og boken er ført i pennen av journalist og kaffeentusiast Egon Holstad. LES MINDRE Forlagets omtale Lukten av kaffe. Finnes det noe bedre? Enten du drikker kaffe eller ikke, så har de fleste et forhold til drikken. Den norske kaffesjela: Fra svartkopp til cortado tar for seg alt vi nordmenn forbinder med kaffe. Her finner du masse bilder, informasjon, inspirasjon, oppskrifter, historier og fortellinger om mennesker med spesielle kaffetradisjoner. Vi møter Herman Friele, får bli med på cupping hos verdensmester i barista Tim Wendelboe, og stifter bekjentskap med en kaffespådame. Les også om kaffeautomater, jordmorkaffe, morgenkaffe, bålkaffe, gruff og kaffebarer. Forord er skrevet av Anne B. Ragde, og boken er ført i pennen av journalist og kaffeentusiast Egon Holstad.