Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Den store kakeboka

    Den store kakeboka

    Den store kakeboka

    Den store kakeboka

    Forfatter Forlaget Press

    (Ingvar Eriksson - Illustratør)

    Forlaget Press

    (Sigurd Fandango - Illustratør)

    Forlaget Press

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788275474191

    Forlag:

    Forlaget Press

    Trykkeår:

    2010

    Utgitt:

    2010

    Utgave:

    1

    Sider:

    260

    Vekt:

    941 gr

    Alder:

    Voksen

    Den store kakeboka
    Forlaget Press
    9788275474191

    Haugenboks omtale:

    Boka inneholder oppskrifter på klassiske kaker som bl.a terter, paier, formkaker, rullekaker, bærkaker, sjokoladekaker, kremkaker og bløtkaker. Inneholder også tips og råd for pynt, fyll, glasur og dekorasjoner. Med utstyrliste og register. Haugenboks omtale Boka inneholder oppskrifter på klassiske kaker som bl.a terter, paier, formkaker, rullekaker, bærkaker, sjokoladekaker, kremkaker og bløtkaker. Inneholder også tips og råd for pynt, fyll, glasur og dekorasjoner. Med utstyrliste og register.

    Forlagets omtale:

    Sverre Sætre er Norges fremste konditor og kakemons, mangeårig medlem av kokkelandslaget og eier av Sverre Sætre Konditori på Frogner i Oslo. I Den store norske kakeboka lærer han oss hvordan vi skal lage alle klassikerne i kaketradisjonen, fra suksesskake og sachertorte til bløtkake og blåbærpai. LES MER I tillegg gir Sætre også sine beste tips og råd for pynt og fyll, glasur og dekorasjoner - alt sånt som får svigermor til å dåne av misunnelse over kakebordet. Hva i all verden skal du bake til den store familiefesten? Hvordan lager man egentlig Kvæfjord-kake, slik som bestemor pleide å diske opp med? Hva er tarte tatin? Og hvilken brownie-oppskrift er den aller, aller beste i verden? Nå trenger du ikke å lure lenger. I Den store norske kakeboka har Sverre Sætre samlet oppskriftene du trenger for å bli en mester innen den kjøkkengrenen alle egentlig innerst inne er aller mest glad i (hvis de bare tør innrømme det): kakebaking. LES MINDRE Forlagets omtale Sverre Sætre er Norges fremste konditor og kakemons, mangeårig medlem av kokkelandslaget og eier av Sverre Sætre Konditori på Frogner i Oslo. I Den store norske kakeboka lærer han oss hvordan vi skal lage alle klassikerne i kaketradisjonen, fra suksesskake og sachertorte til bløtkake og blåbærpai. I tillegg gir Sætre også sine beste tips og råd for pynt og fyll, glasur og dekorasjoner - alt sånt som får svigermor til å dåne av misunnelse over kakebordet. Hva i all verden skal du bake til den store familiefesten? Hvordan lager man egentlig Kvæfjord-kake, slik som bestemor pleide å diske opp med? Hva er tarte tatin? Og hvilken brownie-oppskrift er den aller, aller beste i verden? Nå trenger du ikke å lure lenger. I Den store norske kakeboka har Sverre Sætre samlet oppskriftene du trenger for å bli en mester innen den kjøkkengrenen alle egentlig innerst inne er aller mest glad i (hvis de bare tør innrømme det): kakebaking.

    Emner: Kaker