Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Den store kjøttkokeboka

    Den store kjøttkokeboka

    Den store kjøttkokeboka

    Den store kjøttkokeboka

    Forfatter Cappelen Damm

    (Mette Randem - Illustratør)

    Cappelen Damm

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    449,- Nå 393,-

    ISBN:

    9788202487256

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    355

    Vekt:

    1348 gr

    Alder:

    Voksen

    Den store kjøttkokeboka
    Cappelen Damm
    9788202487256

    Forlagets omtale:

    Skal man spise kjøtt eller burde man la være? I en tid da mange stiller seg dette spørsmålet, utgir Andreas Viestad en bok om kjøtt der han oppfordrer: - Spis ansvarlig, spis hele dyret. Dette er den definitive boka om å tilberede kjøtt på en velsmakende og bærekraftig måte. Her får du 200 LES MER oppskrifter og tips, samt bakgrunnsstoff om dyrene. Du finner selvsagt den saftigste lammesteken og den møreste biffen. Men i tillegg viser Andreas smarte måter å tilberede de andre, mer krevende stykningsdelene. Med sin inspirerende og pedagogiske stil minner Andreas oss om viktigheten av å benytte hele dyret i matlagingen, av å ta vare på klassikerne og de norske tradisjonsrettene. Han finner dessuten inspirasjon i moderne teknikker og kjøkken fra det store utland. Denne kokeboka vil garantert blir stående i hylla på kjøkkenet i mange år! LES MINDRE Forlagets omtale Skal man spise kjøtt eller burde man la være? I en tid da mange stiller seg dette spørsmålet, utgir Andreas Viestad en bok om kjøtt der han oppfordrer: - Spis ansvarlig, spis hele dyret. Dette er den definitive boka om å tilberede kjøtt på en velsmakende og bærekraftig måte. Her får du 200 oppskrifter og tips, samt bakgrunnsstoff om dyrene. Du finner selvsagt den saftigste lammesteken og den møreste biffen. Men i tillegg viser Andreas smarte måter å tilberede de andre, mer krevende stykningsdelene. Med sin inspirerende og pedagogiske stil minner Andreas oss om viktigheten av å benytte hele dyret i matlagingen, av å ta vare på klassikerne og de norske tradisjonsrettene. Han finner dessuten inspirasjon i moderne teknikker og kjøkken fra det store utland. Denne kokeboka vil garantert blir stående i hylla på kjøkkenet i mange år!

    Emner: Kjøttretter