Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk

    Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk

    Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk

    Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk

    Forfatter Kolofon

    På lager - sendes nå ( 2 stk. )

    398,- Nå 348,-

    ISBN:

    9788230013151

    Forlag:

    Kolofon

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    408

    Vekt:

    932 gr

    Alder:

    Voksen

    Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk
    Kolofon
    9788230013151

    Forlagets omtale:

    Anders J. Hyvik startet sin karriere som elev på Croftholmen Yrkesskole for Sjømenn på Stathelle, oktober 1958. 3 måneder senere mønstret han på M/T «Polarprins» i Livorno, Italia. Derfra bar det ut i den store verden. For tusenvis av gutter på den tiden var det nok av jobber å få, eventyrlysten LES MER var stor, og mulighetene for en karriere til sjøs var ikke det verste å se fram til. Der smakte unge Hyvik bacalao for første gang: det var ingen gastronomisk opp.levelse. Etter flere forsøk overvant han skrekken, og som de fleste sjøfolk, ble han en svoren tilhenger av bacalao. Hyvik reiste hjem etter drøye 3 år og tok kokkskolen i Sandefjord. Etter 3 strake år på sjøen, tok han stuertskolen, også den i Sandefjord. Skjebnen ville det slik at det var ledig jobb på Croftholmen Maritime Skole, som navnet var forandret til. I dag heter den Croftholmen Videregående Skole, med mange linjer, også hotel- og næringsmiddelfag. Hyvik underviste i kokkfag ved skolen. LES MINDRE Forlagets omtale Anders J. Hyvik startet sin karriere som elev på Croftholmen Yrkesskole for Sjømenn på Stathelle, oktober 1958. 3 måneder senere mønstret han på M/T «Polarprins» i Livorno, Italia. Derfra bar det ut i den store verden. For tusenvis av gutter på den tiden var det nok av jobber å få, eventyrlysten var stor, og mulighetene for en karriere til sjøs var ikke det verste å se fram til. Der smakte unge Hyvik bacalao for første gang: det var ingen gastronomisk opp.levelse. Etter flere forsøk overvant han skrekken, og som de fleste sjøfolk, ble han en svoren tilhenger av bacalao. Hyvik reiste hjem etter drøye 3 år og tok kokkskolen i Sandefjord. Etter 3 strake år på sjøen, tok han stuertskolen, også den i Sandefjord. Skjebnen ville det slik at det var ledig jobb på Croftholmen Maritime Skole, som navnet var forandret til. I dag heter den Croftholmen Videregående Skole, med mange linjer, også hotel- og næringsmiddelfag. Hyvik underviste i kokkfag ved skolen.

    Emner: Fiskeretter