Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Det norske dessertbordet

    Det norske dessertbordet

    Det norske dessertbordet

    Det norske dessertbordet (herligheter til hverdag og høytid)

    Forfatter Vigmostad Bjørke

    (Anna-Ma Olsson - Illustratør)

    Vigmostad Bjørke

    Levering 2-6 dager

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788251687157

    Forlag:

    Vigmostad Bjørke

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    151

    Alder:

    Voksen

    Det norske dessertbordet
    Vigmostad Bjørke
    9788251687157

    Forlagets omtale:

    Det norske dessertbordet byr på gode tradisjonelle oppskrifter og fantastiske bilder. Dette er dessertenes Norge rundt. Mens runde kaker ofte hører festen til, hadde desserten en fast plass på norske middagsbord før i tiden. Den drøyde maten og avrundet måltidet med en søt smak. I dag LES MER serverer vi som oftest desserten til høytider og på søndager - og da gjerne desserter fra det store utland. Men visste du at rosenpudding fra Tromsø lages etter nesten samme oppskrift som italiensk panna cotta? Og at det bare er hårfine forskjeller mellom karamellpudding og crème brûlée? Eller at Dronning Mauds dessert kan minne veldig om Tiramisu? Mange av dessertene kan også fint brukes til hverdags. I denne boken har vi samlet de gode gamle, men også noen nye herligheter fra det norske dessertbordet. Vel bekomme! LES MINDRE Forlagets omtale Det norske dessertbordet byr på gode tradisjonelle oppskrifter og fantastiske bilder. Dette er dessertenes Norge rundt. Mens runde kaker ofte hører festen til, hadde desserten en fast plass på norske middagsbord før i tiden. Den drøyde maten og avrundet måltidet med en søt smak. I dag serverer vi som oftest desserten til høytider og på søndager - og da gjerne desserter fra det store utland. Men visste du at rosenpudding fra Tromsø lages etter nesten samme oppskrift som italiensk panna cotta? Og at det bare er hårfine forskjeller mellom karamellpudding og crème brûlée? Eller at Dronning Mauds dessert kan minne veldig om Tiramisu? Mange av dessertene kan også fint brukes til hverdags. I denne boken har vi samlet de gode gamle, men også noen nye herligheter fra det norske dessertbordet. Vel bekomme!

    Emner: Desserter
    Alternative utgaver
    Det norske kakebordet, fristelser fra fj... Hege Norman-Stormbringer
    På lager - sendes nå ( 1 stk. )
    Innbundet, Bokmål
    349,- NÅ 305,-
    Kjøp