Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid En bit av Sørlandet

En bit av Sørlandet

En bit av Sørlandet

En bit av Sørlandet

Forfatter Bokbyen

(Ida Monrad Haugen - Forfatter)

Bokbyen

(Ida Monrad Haugen - Illustratør)

Bokbyen

På lager - sendes nå ( 1 stk. )

398,-

ISBN:

9788283160352

Forlag:

Bokbyen

Trykkeår:

2016

Utgitt:

2016

Utgave:

1

Sider:

268

Alder:

Voksen

En bit av Sørlandet
Bokbyen
9788283160352

Forlagets omtale:

Boken er et kjærlighetsprosjekt. Som forfatterne selv skriver i forordet:Kjærlighet til Sørlandet, til folka som bor her, og til naturen rundt oss og det den har å by på. En unik kokebok Matfatet på Sørlandet strekker seg fra hav til hei, og tilfanget av råvarer er stort. Enten det er fisk i LES MER havet eller i stille innlandsvann, geiter på beite eller jakten på elg og rådyr. Det man dyrker selv, og det som vokser vilt. Forfatterne tar for seg ulike råvarer fra innland til kyst, og selv om tradisjonelle retter som riskake, søsterkake og munker har funnet veien inn i boka, er det først og fremst en bok med lokale råvarer i moderne retter. Retter som mac'n'cheese med krabbe, pizza med reker og guacamole og geiteburger. For å nevne noe. Boken inneholder oppskrifter i kategoriene Urter, blomster og grønnsaker, Bær, frukt og sopp, Fisk og skalldyr, Husdyr og vilt, Bakst og dessert. Tett på folk og natur Denne utgivelsen tar deg med til de dype skoger og ut i skjærgården. Du får besøke flere spisesteder, gårdsbruk, en barnehage, en baker og en fisker. Sauer og geiter som beiter på øyene, bier som summer i skogholtet. I tillegg er det mange som bruker mye av tiden sin på å sanke, plukke og lage deilig mat av det de finner rundt seg. Forfatterne har også funnet flere oppskrifter basert på råvarer de selv er glade i. Boken er en inspirasjonsbok, rikt illustrert med nydelige matbilder tatt ute i naturen. På mose og steingrunn, brygger og stubber. Menneskene som bidrar til oppskrifter i boka har også fått god plass, med stemningsfulle bilder og tekster fra deres eget sted på Sørlandet. 272 sider, innbundet LES MINDRE Forlagets omtale Boken er et kjærlighetsprosjekt. Som forfatterne selv skriver i forordet:Kjærlighet til Sørlandet, til folka som bor her, og til naturen rundt oss og det den har å by på. En unik kokebok Matfatet på Sørlandet strekker seg fra hav til hei, og tilfanget av råvarer er stort. Enten det er fisk i havet eller i stille innlandsvann, geiter på beite eller jakten på elg og rådyr. Det man dyrker selv, og det som vokser vilt. Forfatterne tar for seg ulike råvarer fra innland til kyst, og selv om tradisjonelle retter som riskake, søsterkake og munker har funnet veien inn i boka, er det først og fremst en bok med lokale råvarer i moderne retter. Retter som mac'n'cheese med krabbe, pizza med reker og guacamole og geiteburger. For å nevne noe. Boken inneholder oppskrifter i kategoriene Urter, blomster og grønnsaker, Bær, frukt og sopp, Fisk og skalldyr, Husdyr og vilt, Bakst og dessert. Tett på folk og natur Denne utgivelsen tar deg med til de dype skoger og ut i skjærgården. Du får besøke flere spisesteder, gårdsbruk, en barnehage, en baker og en fisker. Sauer og geiter som beiter på øyene, bier som summer i skogholtet. I tillegg er det mange som bruker mye av tiden sin på å sanke, plukke og lage deilig mat av det de finner rundt seg. Forfatterne har også funnet flere oppskrifter basert på råvarer de selv er glade i. Boken er en inspirasjonsbok, rikt illustrert med nydelige matbilder tatt ute i naturen. På mose og steingrunn, brygger og stubber. Menneskene som bidrar til oppskrifter i boka har også fått god plass, med stemningsfulle bilder og tekster fra deres eget sted på Sørlandet. 272 sider, innbundet

Emner: Mat og drikke

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.