Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke En dag på elBulli

    En dag på elBulli

    En dag på elBulli

    En dag på elBulli (et innblikk i ideene, metodene og kreativiteten til Ferran Adrià)

    Forfatter Kagge

    (Juli Soler - Forfatter)

    Kagge

    (Albert Adrià - Forfatter)

    Kagge

    (Irene Inman Tjørve - Oversetter)

    Kagge

    Levering 2-6 dager

    699,- Nå 612,-

    ISBN:

    9788248910879

    Forlag:

    Kagge

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    528

    Vekt:

    3270 gr

    Alder:

    Voksen

    En dag på elBulli
    Kagge
    9788248910879

    Haugenboks omtale:

    Boka tar for seg en dag på den spanske restauranten elBulli, kåret til verdens beste restaurant. Boka inneholder også oppskrifter og innstikk som forklarer de kreative metodene og den kulinariske filosofien, elBullis historie og livshistorien til kokken Ferran Adriá. Haugenboks omtale Boka tar for seg en dag på den spanske restauranten elBulli, kåret til verdens beste restaurant. Boka inneholder også oppskrifter og innstikk som forklarer de kreative metodene og den kulinariske filosofien, elBullis historie og livshistorien til kokken Ferran Adriá.

    Forlagets omtale:

    Verdens beste restaurant. Verdens beste kokk Boka gir en eksklusiv titt bak scenen på elBulli, verdens beste restaurant, og i tankene til Ferran Adriá, verdens mest kreative kokk. Med 2 millioner forespørsler om bordreservasjoner hvert år, og bare 8000 plasser, er det notorisk vanskelig å få et LES MER bord der. En dag på elBulli åpner for første gang dørene for alle, og avslører det indre livet på kjøkkenet og de gastronomiske innovasjonene. LES MINDRE Forlagets omtale Verdens beste restaurant. Verdens beste kokk Boka gir en eksklusiv titt bak scenen på elBulli, verdens beste restaurant, og i tankene til Ferran Adriá, verdens mest kreative kokk. Med 2 millioner forespørsler om bordreservasjoner hvert år, og bare 8000 plasser, er det notorisk vanskelig å få et bord der. En dag på elBulli åpner for første gang dørene for alle, og avslører det indre livet på kjøkkenet og de gastronomiske innovasjonene.