Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker En smak av Norge

    En smak av Norge

    En smak av Norge

    En smak av Norge (oppskrifter fra hele landet)

    Forfatter Schibsted

    (Nancy Bundt - Illustratør)

    Schibsted

    Levering 2-6 dager

    499,- Nå 437,-

    ISBN:

    9788251626880

    Forlag:

    Schibsted

    Trykkeår:

    2010

    Utgitt:

    2010

    Utgave:

    1

    Sider:

    319

    Vekt:

    2172 gr

    Alder:

    Voksen

    En smak av Norge
    Schibsted
    9788251626880

    Forlagets omtale:

    En smak av Norge er en hyllest til norske råvarer og det norske kjøkken. Kokeboken inspirerer til reiser i eget land og til å utforske steder man ikke visste at fantes. Langstrakt og vakkert, med dramatisk og variert natur har Norge noe å by på for enhver smak. Dette gjenspeiler seg i et bredt LES MER sortiment av råvarer, matkultur og opplevelser. Oppskriftene er varierte, de har ulike vanskelighetsgrader og skal kunne varieres slik at de passer til frokost, middag og kvelds, til hverdags og til fest. På sin vei rundt i Norge har forfatterne møtt mange ildsjeler som brenner for hjemstedet sitt, for sin regions matkultur og råvarer, og som har bidratt i denne boken med sine beste oppskrifter. Uten hjelp fra både dyktige hobbykokker og høyst profesjonelle utøvere, hadde denne boken aldri sett dagens lys. LES MINDRE Forlagets omtale En smak av Norge er en hyllest til norske råvarer og det norske kjøkken. Kokeboken inspirerer til reiser i eget land og til å utforske steder man ikke visste at fantes. Langstrakt og vakkert, med dramatisk og variert natur har Norge noe å by på for enhver smak. Dette gjenspeiler seg i et bredt sortiment av råvarer, matkultur og opplevelser. Oppskriftene er varierte, de har ulike vanskelighetsgrader og skal kunne varieres slik at de passer til frokost, middag og kvelds, til hverdags og til fest. På sin vei rundt i Norge har forfatterne møtt mange ildsjeler som brenner for hjemstedet sitt, for sin regions matkultur og råvarer, og som har bidratt i denne boken med sine beste oppskrifter. Uten hjelp fra både dyktige hobbykokker og høyst profesjonelle utøvere, hadde denne boken aldri sett dagens lys.