Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Et

    Et

    Et

    Et (på kjøkkenet i Rogaland)

    Levering 2-12 dager

    375,-

    ISBN:

    9788291370545

    Forlag:

    Wigestrand

    Trykkeår:

    2007

    Utgitt:

    2002

    Utgave:

    1

    Sider:

    210

    Vekt:

    950 gr

    Alder:

    Voksen

    Språk:

    Bokmål og Nynorsk

    Et
    Wigestrand
    9788291370545

    Haugenboks omtale:

    Boka inneheld 130 oppskrifter og kulturminne frå ei nær fortid i det rogalandske kjøkkenet. Les om kva slag råvarer og utstyr som blei nytta, korleis maten blei konservert, og om ulike skikkar knytte til maten og måltida. Har oppskriftsregister. Haugenboks omtale Boka inneheld 130 oppskrifter og kulturminne frå ei nær fortid i det rogalandske kjøkkenet. Les om kva slag råvarer og utstyr som blei nytta, korleis maten blei konservert, og om ulike skikkar knytte til maten og måltida. Har oppskriftsregister.

    Forlagets omtale:

    Denne boken viser hva matfylket Rogaland har å tilby av mattradisjoner og produksjonskultur. Med 130 oppskrifter er dette også en inspirasjonskilde for alle som er glad i å lage mat. Med ET på kjøkkenet i Rogaland kan yngre generasjoner videreføre og utvikle Rogalands mattradisjoner. Rettene LES MER presenteres med oppskrifter og bilder. Vi får et gløtt inn i fortiden, hvilke råvarer og utstyr de hadde. Hvordan maten ble lagt og skikker knyttet til mat. Boken er gjennomillustrert og fotograf Geir Egil Bergjord formidler opplevelser, vekker minner og skaper gjenkjennelse. Bak boken står et bredt faglig miljø; Rogaland Landbruksselskap, Gladmat, Rogaland Bondekvinnelag, Jærmuseet, Karmsund Folkemuseum, Dalane Folkemuseum og Ryfylke IKS. LES MINDRE Forlagets omtale Denne boken viser hva matfylket Rogaland har å tilby av mattradisjoner og produksjonskultur. Med 130 oppskrifter er dette også en inspirasjonskilde for alle som er glad i å lage mat. Med ET på kjøkkenet i Rogaland kan yngre generasjoner videreføre og utvikle Rogalands mattradisjoner. Rettene presenteres med oppskrifter og bilder. Vi får et gløtt inn i fortiden, hvilke råvarer og utstyr de hadde. Hvordan maten ble lagt og skikker knyttet til mat. Boken er gjennomillustrert og fotograf Geir Egil Bergjord formidler opplevelser, vekker minner og skaper gjenkjennelse. Bak boken står et bredt faglig miljø; Rogaland Landbruksselskap, Gladmat, Rogaland Bondekvinnelag, Jærmuseet, Karmsund Folkemuseum, Dalane Folkemuseum og Ryfylke IKS.