Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Mat fra andre land Europeiske nasjonalretter

    Europeiske nasjonalretter

    Europeiske nasjonalretter

    Europeiske nasjonalretter (delikatesser ved Middelhavet)

    Levering 2-6 dager

    199,- Nå 174,-

    ISBN:

    9788278881545

    Forlag:

    Norsk fakta forl.

    Trykkeår:

    2010

    Utgitt:

    2010

    Utgave:

    1

    Sider:

    381

    Vekt:

    1864 gr

    Alder:

    Voksen

    Serie:

    Nasjonalretter

    Europeiske nasjonalretter
    Norsk fakta forl.
    9788278881545

    Haugenboks omtale:

    Boka har oppskrifter på retter fra Frankrike og Italia. Kokker fra hvert land presenterer sine favorittoppskrifter, og historien rundt disse oppskriftene. Vanskelighetsgrad fra lett til avansert. Haugenboks omtale Boka har oppskrifter på retter fra Frankrike og Italia. Kokker fra hvert land presenterer sine favorittoppskrifter, og historien rundt disse oppskriftene. Vanskelighetsgrad fra lett til avansert.

    Forlagets omtale:

    Europeiske nasjonalretter, Frankrike og Italia VELKOMMEN til en matglad reise i matkunstens mekka; Frankrike og Italia! Vi har vært så heldige å få noen av disse to landenes beste kokker til å presentere sine favorittoppskrifter og historien rundt disse oppskriftene i denne fargerike boken. LES MER Resultatet er en enestående presentasjon av fransk og italiensk gastronomi. Her finner du hverdagsmast og festmat - passende for alle anledninger.Denne boken er noe mer enn en vanlig kokebok. Den presenterer også historie og kulturen fra de to landene, og på den måten er dette også en bok du kan kose deg med i godstolen i stua, ikke bare på kjøkkenet. God appetitt - nå går turen sørover! LES MINDRE Forlagets omtale Europeiske nasjonalretter, Frankrike og Italia VELKOMMEN til en matglad reise i matkunstens mekka; Frankrike og Italia! Vi har vært så heldige å få noen av disse to landenes beste kokker til å presentere sine favorittoppskrifter og historien rundt disse oppskriftene i denne fargerike boken. Resultatet er en enestående presentasjon av fransk og italiensk gastronomi. Her finner du hverdagsmast og festmat - passende for alle anledninger.Denne boken er noe mer enn en vanlig kokebok. Den presenterer også historie og kulturen fra de to landene, og på den måten er dette også en bok du kan kose deg med i godstolen i stua, ikke bare på kjøkkenet. God appetitt - nå går turen sørover!