Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Eventyrlig

    Eventyrlig

    Eventyrlig

    Eventyrlig (jakten på de beste norske råvarene)

    Forfatter Gyldendal

    (Øivind Hånes - Medforfatter)

    Gyldendal

    (Mats Widén - Illustratør)

    Gyldendal

    På lager - sendes nå ( 3 stk. )

    449,- Nå 393,-

    ISBN:

    9788205479845

    Forlag:

    Gyldendal

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    300

    Vekt:

    1656 gr

    Alder:

    Voksen

    Eventyrlig
    Gyldendal
    9788205479845

    Forlagets omtale:

    EVENTYRLIG er en lidenskapelig kokebok, med Karlas aller beste retter av de fineste norske råvarene som strutter av rene smaker, kreativitet og kjærlighet til det unike norske. Det norske matfatet er et eventyr. Mange av råvarene i dette landet er i den absolutte verdensklasse, og flere og LES MER flere begynner endelig å innse det. Topprestauranter som tidligere importerte matvarer fra middelhavslandene, foretrekker mer og mer å tilby unike norske produkter. Ord som kortreist, sesongbasert og økologisk har blitt hedersbetegnelser, og de tusen hjemmekjøkken flommer over av friske, ferske og rene, norske ingredienser. Karla Siverts var kjøkkensjef på den kritikerroste restauranten Smalhans i Oslo, hvor fokuset er en raffinert utgave av norsk husmannskost. I denne boken tar hun oss med på en reise inn i dette eventyrlandet av smaker. Hun finner fram den beste sjømaten, de flotteste grønnsakene, de beste meieriproduktene og det fineste kjøttet som det norske landskapet kan frambringe. Vi reiser til fjells og ut i havgapet, og høster av det naturlige mangfoldet som landet byr på. Smaken av Norge er et eventyr, og det er på høy tid å nyte den for hva den er verdt. En eventyrlig historie som skriver seg selv mens vi opplever den her og nå. Karla Siverts døde i juni 2016, noen dager før hun skulle fylle 29 år. Derfor er det med stolthet vi nå deler hennes matsfilosofi og matkunnskap som vi bør ta med oss i våre liv. Boken er laget av teamet Mats Widen, Øivind Hånes og Kenneth Hansen LES MINDRE Forlagets omtale EVENTYRLIG er en lidenskapelig kokebok, med Karlas aller beste retter av de fineste norske råvarene som strutter av rene smaker, kreativitet og kjærlighet til det unike norske. Det norske matfatet er et eventyr. Mange av råvarene i dette landet er i den absolutte verdensklasse, og flere og flere begynner endelig å innse det. Topprestauranter som tidligere importerte matvarer fra middelhavslandene, foretrekker mer og mer å tilby unike norske produkter. Ord som kortreist, sesongbasert og økologisk har blitt hedersbetegnelser, og de tusen hjemmekjøkken flommer over av friske, ferske og rene, norske ingredienser. Karla Siverts var kjøkkensjef på den kritikerroste restauranten Smalhans i Oslo, hvor fokuset er en raffinert utgave av norsk husmannskost. I denne boken tar hun oss med på en reise inn i dette eventyrlandet av smaker. Hun finner fram den beste sjømaten, de flotteste grønnsakene, de beste meieriproduktene og det fineste kjøttet som det norske landskapet kan frambringe. Vi reiser til fjells og ut i havgapet, og høster av det naturlige mangfoldet som landet byr på. Smaken av Norge er et eventyr, og det er på høy tid å nyte den for hva den er verdt. En eventyrlig historie som skriver seg selv mens vi opplever den her og nå. Karla Siverts døde i juni 2016, noen dager før hun skulle fylle 29 år. Derfor er det med stolthet vi nå deler hennes matsfilosofi og matkunnskap som vi bør ta med oss i våre liv. Boken er laget av teamet Mats Widen, Øivind Hånes og Kenneth Hansen