Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Fisk & skalldyr

    Fisk & skalldyr

    Fisk & skalldyr

    Fisk & skalldyr

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    149,- Nå 130,-

    ISBN:

    9788279004721

    Forlag:

    Pantagruel

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    159

    Vekt:

    614 gr

    Alder:

    Voksen

    Serie:

    Samlingen chic & gourmand

    Fisk & skalldyr
    Pantagruel
    9788279004721

    Haugenboks omtale:

    Boka inneholder oppskrifter på fisk- og skalldyrsretter. Haugenboks omtale Boka inneholder oppskrifter på fisk- og skalldyrsretter.

    Forlagets omtale:

    Kokebøker under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekker presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic et Gourmande. Kokebokserien presenterer raffinerte oppskrifter på ELLEs moderne og trendy vis, og LES MER blander smak med livsstil. FISK & SKALLDYR En varm forrett, en tartar, en ovnsrett eller en gryterett ... med makrell, breiflabb, reker eller blåskjell ... nå skal vi lage sjømat! Her kan du velge mellom flere tilberedningsmåter, alt etter hva du ønsker og hvilke råvarer du har for hånden. Og vi kan love deg at hver eneste rett byr på en utsøkt smaksopplevelse. Grønnsaker og frukt passer utmerket sammen med hel fisk, fiskestykker og skalldyr. Her er det mer enn nok til å forføre de mest kresne gourmeter LES MINDRE Forlagets omtale Kokebøker under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekker presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic et Gourmande. Kokebokserien presenterer raffinerte oppskrifter på ELLEs moderne og trendy vis, og blander smak med livsstil. FISK & SKALLDYR En varm forrett, en tartar, en ovnsrett eller en gryterett ... med makrell, breiflabb, reker eller blåskjell ... nå skal vi lage sjømat! Her kan du velge mellom flere tilberedningsmåter, alt etter hva du ønsker og hvilke råvarer du har for hånden. Og vi kan love deg at hver eneste rett byr på en utsøkt smaksopplevelse. Grønnsaker og frukt passer utmerket sammen med hel fisk, fiskestykker og skalldyr. Her er det mer enn nok til å forføre de mest kresne gourmeter

    Emner: Fiskeretter