Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Fra naturens spiskammer

    Fra naturens spiskammer

    Fra naturens spiskammer

    Fra naturens spiskammer

    Forfatter Gyldendal

    (Nina Dreyer Hensley - Forfatter)

    Gyldendal

    (Jim Hensley - Forfatter)

    Gyldendal

    (Nina Dreyer Hensley - Illustratør)

    Gyldendal

    (Jim Hensley - Illustratør)

    Gyldendal

    (Rolv Hjelmstad - Medarbeider)

    Gyldendal

    På lager - sendes nå ( 2 stk. )

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788205491779

    Forlag:

    Gyldendal

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    304

    Vekt:

    1279 gr

    Alder:

    Voksen

    Fra naturens spiskammer
    Gyldendal
    9788205491779

    Forlagets omtale:

    Naturen er vakker og du kan ta den med deg hjem og spise den! Dette er en inspirasjonsbok og en kokebok om å ta turen ut i naturen og nyte alt det naturen har å by av på ville vekster, bær og sopp. Boken presenterer femti spiselige ville vekster du finner her i landet. Den viser hvordan man kan LES MER bruke de ulike vekstene i en matrett, som krydder eller bare som garnityr. I boken er det artsbestemmende bilder av alle plantene (fotografert ovenfra på en lys eller mørk bakgrunn) og en introduksjonstekst til hver vekst, slik at den skal være enkel å finne (og ikke til å ta feil av). Boken har mer enn 75 oppskrifter. Anne Mæhlum har jobbet som AD/designer og arbeider nå som matstylist. Hun har hele livet vært en aktiv sanker og en lidenskapelig hageeier. Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley er to av våre fremste matfotografer, i tillegg er Nina en lidenskapelig hage- og blomsterfotograf. LES MINDRE Forlagets omtale Naturen er vakker og du kan ta den med deg hjem og spise den! Dette er en inspirasjonsbok og en kokebok om å ta turen ut i naturen og nyte alt det naturen har å by av på ville vekster, bær og sopp. Boken presenterer femti spiselige ville vekster du finner her i landet. Den viser hvordan man kan bruke de ulike vekstene i en matrett, som krydder eller bare som garnityr. I boken er det artsbestemmende bilder av alle plantene (fotografert ovenfra på en lys eller mørk bakgrunn) og en introduksjonstekst til hver vekst, slik at den skal være enkel å finne (og ikke til å ta feil av). Boken har mer enn 75 oppskrifter. Anne Mæhlum har jobbet som AD/designer og arbeider nå som matstylist. Hun har hele livet vært en aktiv sanker og en lidenskapelig hageeier. Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley er to av våre fremste matfotografer, i tillegg er Nina en lidenskapelig hage- og blomsterfotograf.