Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Mat fra andre land Frankrike

    Frankrike

    Frankrike

    Frankrike

    Levering 2-6 dager

    179,- Nå 157,-

    ISBN:

    9788202340308

    Forlag:

    Cappelen Damm faktum

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    255

    Vekt:

    1090 gr

    Alder:

    Voksen

    Serie:

    Verdens kjøkken

    Frankrike
    Cappelen Damm faktum
    9788202340308

    Haugenboks omtale:

    Boken inneholder mer enn 100 oppskrifter fra det franske kjøkken. Du finner blant annet supper, hors d'oeuvres, terriner, vilt- og sjømatretter, vegetarretter, desserter og bakverk. Boken gir også et innblikk i den franske matkulturen. Med stikkordregister. Haugenboks omtale Boken inneholder mer enn 100 oppskrifter fra det franske kjøkken. Du finner blant annet supper, hors d'oeuvres, terriner, vilt- og sjømatretter, vegetarretter, desserter og bakverk. Boken gir også et innblikk i den franske matkulturen. Med stikkordregister.

    Forlagets omtale:

    Verdens kjøkken Frankrike inneholder mer enn 100 oppskrifter fra verdens mest bejublede matland. Her finner du både supper, hors d'oeuvres, terriner, vilt- og sjømatspesialiteter, vegetarretter, desserter og bakverk. Boken gir et innblikk i hvordan geografi, klima, kultur og tradisjoner har LES MER bidratt til å skape en rik og variert matkultur, der de mange regionale retningene gir et nesten overveldende mangfold. Verdens kjøkken Frankrike tar oss med til et land der bønder, håndverkere, kjøkkensjefer og hjemmekokker med lidenskap for gode råvarer, alle bidrar til å vedlikeholde og nytolke nasjonens store kulinariske arv. LES MINDRE Forlagets omtale Verdens kjøkken Frankrike inneholder mer enn 100 oppskrifter fra verdens mest bejublede matland. Her finner du både supper, hors d'oeuvres, terriner, vilt- og sjømatspesialiteter, vegetarretter, desserter og bakverk. Boken gir et innblikk i hvordan geografi, klima, kultur og tradisjoner har bidratt til å skape en rik og variert matkultur, der de mange regionale retningene gir et nesten overveldende mangfold. Verdens kjøkken Frankrike tar oss med til et land der bønder, håndverkere, kjøkkensjefer og hjemmekokker med lidenskap for gode råvarer, alle bidrar til å vedlikeholde og nytolke nasjonens store kulinariske arv.