Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Fredag hele uka

    Fredag hele uka

    Fredag hele uka

    Fredag hele uka

    Forfatter Font

    (Magnar Kirknes - Illustratør)

    Font

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788281691421

    Forlag:

    Font

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    387

    Vekt:

    1808 gr

    Alder:

    Voksen

    Fredag hele uka
    Font
    9788281691421

    Forlagets omtale:

    Fredag. Ukas beste dag! Skuldrene senkes og vi har tid til å kose oss, lage god mat og være sammen med menesker vi er glad i. Med denne boka blir hver dag til en fredag. Uansett om det er mandag eller lørdag, filmkveld eller hagefest, regnvær eller sol, påske eller jul. "Fredag hele uka" er en LES MER sjenerøs og fristende bok som inneholder 240 av Lise Finckenhagens aller beste oppskrifter. Fristende matretter til alle årstider og anledninger! Du kommer til å bli veldig sulten av å bla i denne boken, og svært glad og mett av å bruke den. Lise Finckenhagen begynte hos Eivind Hellstrøm på Bagatelle som 16-åring, og har siden opparbeidet seg et ry som en av Norges dyktigste kokker. Hun er også en svært populær formidler av kokekunst gjennom sine faste "spalter" i VG og NRK Nitimen. LES MINDRE Forlagets omtale Fredag. Ukas beste dag! Skuldrene senkes og vi har tid til å kose oss, lage god mat og være sammen med menesker vi er glad i. Med denne boka blir hver dag til en fredag. Uansett om det er mandag eller lørdag, filmkveld eller hagefest, regnvær eller sol, påske eller jul. "Fredag hele uka" er en sjenerøs og fristende bok som inneholder 240 av Lise Finckenhagens aller beste oppskrifter. Fristende matretter til alle årstider og anledninger! Du kommer til å bli veldig sulten av å bla i denne boken, og svært glad og mett av å bruke den. Lise Finckenhagen begynte hos Eivind Hellstrøm på Bagatelle som 16-åring, og har siden opparbeidet seg et ry som en av Norges dyktigste kokker. Hun er også en svært populær formidler av kokekunst gjennom sine faste "spalter" i VG og NRK Nitimen.