Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Fredag hele uka

Fredag hele uka

Fredag hele uka

Fredag hele uka

Forfatter Font

(Magnar Kirknes - Illustratør)

Font

Levering 2-6 dager

399,-

ISBN:

9788281691421

Forlag:

Font

Trykkeår:

2011

Utgitt:

2011

Utgave:

1

Sider:

387

Vekt:

1862 gr

Alder:

Voksen

Fredag hele uka
Font
9788281691421

Forlagets omtale:

Fredag. Ukas beste dag! Skuldrene senkes og vi har tid til å kose oss, lage god mat og være sammen med menesker vi er glad i. Med denne boka blir hver dag til en fredag. Uansett om det er mandag eller lørdag, filmkveld eller hagefest, regnvær eller sol, påske eller jul. "Fredag hele uka" er en LES MER sjenerøs og fristende bok som inneholder 240 av Lise Finckenhagens aller beste oppskrifter. Fristende matretter til alle årstider og anledninger! Du kommer til å bli veldig sulten av å bla i denne boken, og svært glad og mett av å bruke den. Lise Finckenhagen begynte hos Eivind Hellstrøm på Bagatelle som 16-åring, og har siden opparbeidet seg et ry som en av Norges dyktigste kokker. Hun er også en svært populær formidler av kokekunst gjennom sine faste "spalter" i VG og NRK Nitimen. LES MINDRE Forlagets omtale Fredag. Ukas beste dag! Skuldrene senkes og vi har tid til å kose oss, lage god mat og være sammen med menesker vi er glad i. Med denne boka blir hver dag til en fredag. Uansett om det er mandag eller lørdag, filmkveld eller hagefest, regnvær eller sol, påske eller jul. "Fredag hele uka" er en sjenerøs og fristende bok som inneholder 240 av Lise Finckenhagens aller beste oppskrifter. Fristende matretter til alle årstider og anledninger! Du kommer til å bli veldig sulten av å bla i denne boken, og svært glad og mett av å bruke den. Lise Finckenhagen begynte hos Eivind Hellstrøm på Bagatelle som 16-åring, og har siden opparbeidet seg et ry som en av Norges dyktigste kokker. Hun er også en svært populær formidler av kokekunst gjennom sine faste "spalter" i VG og NRK Nitimen.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.