Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Frie kaker

    Frie kaker

    Frie kaker

    Frie kaker (kunsten å bake supergode kaker uten melk/mel/egg/sukker)

    Forfatter Spartacus

    Levering 2-6 dager

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788243006232

    Forlag:

    Spartacus

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    318

    Vekt:

    814 gr

    Alder:

    Voksen

    Frie kaker
    Spartacus
    9788243006232

    Haugenboks omtale:

    Boka har oppskrifter på kaker uten mel, egg eller melk og er beregnet på allergikere, venner av allergikere, den som vil spise mindre sukker eller hvetemel og den som baker på impuls og ikke alltid har de riktige ingrediensene i skapet. Haugenboks omtale Boka har oppskrifter på kaker uten mel, egg eller melk og er beregnet på allergikere, venner av allergikere, den som vil spise mindre sukker eller hvetemel og den som baker på impuls og ikke alltid har de riktige ingrediensene i skapet.

    Forlagets omtale:

    Hvorfor skal det være sånn at dersom man ikke tåler en av de elementære ingrediensene i kakebaking . melk, mel eller egg . så avspises man ofte med fruktsalat eller is? Det er kjedelig, og det må slett ikke være sånn. Med et hjerte som banker for allergikerne har Anne Spurkland laget en kakebok med LES MER oppskrifter for enhver anledning. I bokas første del finner du et kapittel om kakekjemi, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakingen. Når du først har lært deg de grunnleggende prosessene, er det lett å eksperimentere på egen hånd. For selv om boka inneholder et vell av inspirerende oppskrifter, er Annes mål at du selv tør å prøve deg fram, og siste kapittel i boka kalles «Kaker fri for konvensjoner». Dette er en bok for allergikere, venner av allergikere, den som vil spise mindre sukker eller hvetemel, den som baker på impuls og ikke nødvendigvis har alle de «rette» ingrediensene i skapet og den som elsker å bake kaker og som syns det er morsomt å eksperimentere. LES MINDRE Forlagets omtale Hvorfor skal det være sånn at dersom man ikke tåler en av de elementære ingrediensene i kakebaking . melk, mel eller egg . så avspises man ofte med fruktsalat eller is? Det er kjedelig, og det må slett ikke være sånn. Med et hjerte som banker for allergikerne har Anne Spurkland laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning. I bokas første del finner du et kapittel om kakekjemi, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakingen. Når du først har lært deg de grunnleggende prosessene, er det lett å eksperimentere på egen hånd. For selv om boka inneholder et vell av inspirerende oppskrifter, er Annes mål at du selv tør å prøve deg fram, og siste kapittel i boka kalles «Kaker fri for konvensjoner». Dette er en bok for allergikere, venner av allergikere, den som vil spise mindre sukker eller hvetemel, den som baker på impuls og ikke nødvendigvis har alle de «rette» ingrediensene i skapet og den som elsker å bake kaker og som syns det er morsomt å eksperimentere.

    Emner: Kaker Allergi