Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Frist med dessert

    Frist med dessert

    Frist med dessert

    Frist med dessert

    Forfatter Embla

    (Synøve Dreyer - Illustratør)

    Embla

    Levering 2-6 dager

    199,-

    ISBN:

    9788292577271

    Forlag:

    Embla

    Trykkeår:

    2008

    Utgitt:

    2008

    Utgave:

    1

    Sider:

    79

    Vekt:

    472 gr

    Alder:

    Voksen

    Frist med dessert
    Embla
    9788292577271

    Haugenboks omtale:

    Boken inneholder oppskrifter på desserter, blant annet riskrem, creme brulé, tiramisu, sjokoladepudding og fromasj. Forfatteren gir også tips om hvordan dessertene kan pyntes. Haugenboks omtale Boken inneholder oppskrifter på desserter, blant annet riskrem, creme brulé, tiramisu, sjokoladepudding og fromasj. Forfatteren gir også tips om hvordan dessertene kan pyntes.

    Forlagets omtale:

    Desserten har for mange gått i glemmeboken. Vi serverer dessert bare til spesielle anledninger. Men alle gleder seg ekstra til middag når bordet er dekket med dessertskje! Måltidet blir ekstra koselig og bringer frem gode følelser og samtaler når desserten endelig serveres! Dessert trenger ikke LES MER være komplisert og mektig. Den kan være enkel og lett, men den bør stå i harmoni med resten av måltidet. I denne boken finner du oppskrift på blant annet karamellpudding, riskrem, fromasj, creme brulé, tilslørte bondepike og rødvinsgelé. Hvordan du kan pynte dessertene med enkle grep, får du også tips om! LES MINDRE Forlagets omtale Desserten har for mange gått i glemmeboken. Vi serverer dessert bare til spesielle anledninger. Men alle gleder seg ekstra til middag når bordet er dekket med dessertskje! Måltidet blir ekstra koselig og bringer frem gode følelser og samtaler når desserten endelig serveres! Dessert trenger ikke være komplisert og mektig. Den kan være enkel og lett, men den bør stå i harmoni med resten av måltidet. I denne boken finner du oppskrift på blant annet karamellpudding, riskrem, fromasj, creme brulé, tilslørte bondepike og rødvinsgelé. Hvordan du kan pynte dessertene med enkle grep, får du også tips om!

    Emner: Desserter