Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Fru Timians beste middager

    Fru Timians beste middager

    Fru Timians beste middager

    Fru Timians beste middager (for familie og venner)

    Forfatter Cappelen Damm faktum

    (Mette Møller - Illustratør)

    Cappelen Damm faktum

    Levering 2-6 dager

    249,- Nå 218,-

    ISBN:

    9788202470029

    Forlag:

    Cappelen Damm faktum

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    182

    Vekt:

    760 gr

    Alder:

    Voksen

    Serie:

    Fru Timian

    Fru Timians beste middager
    Cappelen Damm faktum
    9788202470029

    Forlagets omtale:

    Fru Timians beste middager til familie og venner Marit RøttingsnesWestlie byr i denne boka på sine aller beste middagsoppskrifter, retter sompasser utmerket til våre tradisjonelle søndagsmiddager eller samvær med venner.Deilig mat laget fra bunnen av. Boka inneholder både lettlagde, LES MER raffinertemiddager og nydelige, mektige retter som krever mer tid for å utvikle den godesmaken. Prøv for eksempel grillet kveite, langstekt ribberull med urter ellerfylte kyllingbryst. Desserter og kaker til kaffen tar vi oss til tid når vi bervenner eller har familietreff på søndagene. Marit Røttingsnes Westliedriver matbloggen Frutimian.no, er kokebokforfatter og matspaltist i ulikeaviser og magasiner og holder kurs og inspirasjonsseminarer om mat. Hun harsiden 2009 vært fast matspaltist i Dagbladet. LES MINDRE Forlagets omtale Fru Timians beste middager til familie og venner Marit RøttingsnesWestlie byr i denne boka på sine aller beste middagsoppskrifter, retter sompasser utmerket til våre tradisjonelle søndagsmiddager eller samvær med venner.Deilig mat laget fra bunnen av. Boka inneholder både lettlagde, raffinertemiddager og nydelige, mektige retter som krever mer tid for å utvikle den godesmaken. Prøv for eksempel grillet kveite, langstekt ribberull med urter ellerfylte kyllingbryst. Desserter og kaker til kaffen tar vi oss til tid når vi bervenner eller har familietreff på søndagene. Marit Røttingsnes Westliedriver matbloggen Frutimian.no, er kokebokforfatter og matspaltist i ulikeaviser og magasiner og holder kurs og inspirasjonsseminarer om mat. Hun harsiden 2009 vært fast matspaltist i Dagbladet.