Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Futuristisk kokebok

    Futuristisk kokebok

    Futuristisk kokebok

    Futuristisk kokebok

    Forfatter Spartacus

    (Steinar Lone - Oversetter)

    Spartacus

    Levering 2-6 dager

    269,-

    ISBN:

    9788243002012

    Forlag:

    Spartacus

    Trykkeår:

    2001

    Utgitt:

    2001

    Utgave:

    1

    Sider:

    135

    Vekt:

    500 gr

    Alder:

    Voksen

    Futuristisk kokebok
    Spartacus
    9788243002012

    Haugenboks omtale:

    De italienske futuristene dyrket alt det nye. De fant nye ingredienser eller satte sammen velkjente på sjokkerende måter. Resultatet er en kokebok uten grenser. Mange av oppskriftene er utrolige fiksjoner, mens andre lar seg lage - og gir særegne og nye smaksopplevelser. Haugenboks omtale De italienske futuristene dyrket alt det nye. De fant nye ingredienser eller satte sammen velkjente på sjokkerende måter. Resultatet er en kokebok uten grenser. Mange av oppskriftene er utrolige fiksjoner, mens andre lar seg lage - og gir særegne og nye smaksopplevelser.

    Forlagets omtale:

    De italienske futuristene dyrket alt det nye. De fant nye ingredienser eller satte sammen velkjente på sjokkerende måter. De satte maten i scene, i store måltider som skulle vekke alle sanser og være nye opplevelser hver gang. Resultatet er en kokebok helt uten grenser! Den er ført i penn av LES MER dikteren Marinetti, og inneholder oppskrifter, banketter, manifester og skildringer fra store futuriske måltider. Mange av oppskriftene er utrolige fiksjoner, mens mange andre lar seg lage . og gir særegne og nye smaksopplevelser. Blant oppskriftene finner du fritert rose, spiselig skiløper, plastiskkjøtt, elastisk dessert og intuitiv forrett. Fra de tallrike måltider kan vi nevne ekstremistbanketten, nattlig kjærlighetsmåltid, futuristisk bryllupsmiddag og berøringsmiddagen. Dagbladets matskribent Andreas Viestad har skrevet et entusiastisk forord, og vender stadig tilbake til boka for inspirasjon. LES MINDRE Forlagets omtale De italienske futuristene dyrket alt det nye. De fant nye ingredienser eller satte sammen velkjente på sjokkerende måter. De satte maten i scene, i store måltider som skulle vekke alle sanser og være nye opplevelser hver gang. Resultatet er en kokebok helt uten grenser! Den er ført i penn av dikteren Marinetti, og inneholder oppskrifter, banketter, manifester og skildringer fra store futuriske måltider. Mange av oppskriftene er utrolige fiksjoner, mens mange andre lar seg lage . og gir særegne og nye smaksopplevelser. Blant oppskriftene finner du fritert rose, spiselig skiløper, plastiskkjøtt, elastisk dessert og intuitiv forrett. Fra de tallrike måltider kan vi nevne ekstremistbanketten, nattlig kjærlighetsmåltid, futuristisk bryllupsmiddag og berøringsmiddagen. Dagbladets matskribent Andreas Viestad har skrevet et entusiastisk forord, og vender stadig tilbake til boka for inspirasjon.

    Emner: Mat og drikke