Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Glad av mat

    Glad av mat

    Glad av mat

    Glad av mat (vinter, advent, jul, nyttår, oppskrifter uten melk og gluten, med stabilt blodsukker)

    Forfatter Commentum

    (Elisabeth Tønnessen - Illustratør)

    Commentum

    (Michael Butler - Medarbeider)

    Commentum

    Levering 2-12 dager

    198,- Nå 173,-

    ISBN:

    9788282332224

    Forlag:

    Commentum

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    152

    Alder:

    Voksen

    Glad av mat
    Commentum
    9788282332224

    Forlagets omtale:

    Matglede handler om mer enn å glede seg over god mat. Matglede kommer også med mat som holder kroppen ved like uten å belaste den. Proteiner som finnes i melk og korn kan for noen være en slik belastning, i likhet med sukker og stivelse. I denne boka finner du enkle oppskrifter på mat vi forbinder LES MER med vintermånedene. Alle oppskriftene er uten melk og gluten, og forfatterteamet har også lagt vekt på mat som holder blodsukkeret stabilt. Bak boken står matentusiast Gunhild Lovise Maudal. Alle oppskriftene er kvalitetssikret av kokk Michael Butler. Fotograf Elisabeth Tønnesen illustrerer boken. LES MINDRE Forlagets omtale Matglede handler om mer enn å glede seg over god mat. Matglede kommer også med mat som holder kroppen ved like uten å belaste den. Proteiner som finnes i melk og korn kan for noen være en slik belastning, i likhet med sukker og stivelse. I denne boka finner du enkle oppskrifter på mat vi forbinder med vintermånedene. Alle oppskriftene er uten melk og gluten, og forfatterteamet har også lagt vekt på mat som holder blodsukkeret stabilt. Bak boken står matentusiast Gunhild Lovise Maudal. Alle oppskriftene er kvalitetssikret av kokk Michael Butler. Fotograf Elisabeth Tønnesen illustrerer boken.