Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Glade pølser

    Glade pølser

    Glade pølser

    Glade pølser (mat for tøffe mannfolk og sultne damer)

    Forfatter Jæren forl.

    På lager - sendes nå ( 3 stk. )

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788293351245

    Forlag:

    Jæren forl.

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    204

    Vekt:

    846 gr

    Alder:

    Voksen

    Glade pølser
    Jæren forl.
    9788293351245

    Forlagets omtale:

    Hver by og hvert tettsted hadde pølser og pølsemakere som folk var stolte av. Så kom tøffe tider og de gode pølsene forsvant sammen med de lokale pølsemakerne. Nå snur bølgen. Pølser er «in» som aldri før. Ei pølse er ikke lenger bare ei pølse. Utvalget og kvaliteten blir stadig bedre. Pølser er LES MER der øl var for noen år siden. Først krise og nedleggelser, men så en oppblomstring uten sidestykke. Folk vil nå lage si egen pølse. Forfatter og humorist Arnt Olav Klippenberg har skrevet boken"Glade pølser". Her får vi på en humoristisk måte servert pølsas fascinerende historie fra vikingtida og fram til i dag. I tillegg tar han leserne med inn på kjøkkenet og viser oss hvordan han lager sine egne favorittpølser. Etterpå bruker han de samme pølsene til å lage herlige retter som blir beskrevet i lett forståelige oppskrifter. «Glade pølser» er ingen tradisjonell kokebok. Den er først og fremst en hyllest til verdens første .fast food" som nå er trend som «slow food». Det er en humrebok der humoristen Klippenberg skriver for alle som vil vite mer om pølser og som samtidig vil ha det gøy med sine egne pølser. LES MINDRE Forlagets omtale Hver by og hvert tettsted hadde pølser og pølsemakere som folk var stolte av. Så kom tøffe tider og de gode pølsene forsvant sammen med de lokale pølsemakerne. Nå snur bølgen. Pølser er «in» som aldri før. Ei pølse er ikke lenger bare ei pølse. Utvalget og kvaliteten blir stadig bedre. Pølser er der øl var for noen år siden. Først krise og nedleggelser, men så en oppblomstring uten sidestykke. Folk vil nå lage si egen pølse. Forfatter og humorist Arnt Olav Klippenberg har skrevet boken"Glade pølser". Her får vi på en humoristisk måte servert pølsas fascinerende historie fra vikingtida og fram til i dag. I tillegg tar han leserne med inn på kjøkkenet og viser oss hvordan han lager sine egne favorittpølser. Etterpå bruker han de samme pølsene til å lage herlige retter som blir beskrevet i lett forståelige oppskrifter. «Glade pølser» er ingen tradisjonell kokebok. Den er først og fremst en hyllest til verdens første .fast food" som nå er trend som «slow food». Det er en humrebok der humoristen Klippenberg skriver for alle som vil vite mer om pølser og som samtidig vil ha det gøy med sine egne pølser.

    Emner: Kjøttretter