Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Glædelig jul uten melk og gluten!

    Glædelig jul uten melk og gluten!

    Glædelig jul uten melk og gluten!

    Glædelig jul uten melk og gluten! (kokeboken for deg som ønsker deg mat til jul, uten gluten og melk)

    Forfatter Kolofon

    Levering 2-6 dager

    300,- Nå 263,-

    ISBN:

    9788230008607

    Forlag:

    Kolofon

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    76

    Vekt:

    285 gr

    Alder:

    Voksen

    Glædelig jul uten melk og gluten!
    Kolofon
    9788230008607

    Haugenboks omtale:

    Boka inneholder oppskrifter på julemat uten melk og gluten. Den inneholder tips og råd til dem som ikke har laget gluten- og melkefri mat tidligere, samt oversikt over erstatningsprodukter, og hel- og halvfabrikata som kan kjøpes i butikken. Haugenboks omtale Boka inneholder oppskrifter på julemat uten melk og gluten. Den inneholder tips og råd til dem som ikke har laget gluten- og melkefri mat tidligere, samt oversikt over erstatningsprodukter, og hel- og halvfabrikata som kan kjøpes i butikken.

    Forlagets omtale:

    Julen er tid for tradisjoner og julemiddagen endres svært sjelden. Julen er også tid for kaker og godterier og maten inneholder mer fløte og mer smør enn det som spises ellers i året. I Norge er det omtrent 200 000 mennesker, som ikke tåler produkter fra melk. Disse har melkeallergi og/eller LES MER laktoseintoleranse Intensjonen med denne kokeboken er å gjøre det mulig at familiemedlemmer og/eller gjester kan lage og spise den samme julematen, og at alle synes at den er god. Intensjonene med oppskriftene i denne boken er ikke at de skal være så sunne, men at alle, også dem som ikke tåler gluten og melk, skal spise god og tradisjonell julemat, kaker og godter, uten at de blir syke. Liv Herdiis Wiborg er sosionom og cand. polit fra NTNU i Trondheim. LES MINDRE Forlagets omtale Julen er tid for tradisjoner og julemiddagen endres svært sjelden. Julen er også tid for kaker og godterier og maten inneholder mer fløte og mer smør enn det som spises ellers i året. I Norge er det omtrent 200 000 mennesker, som ikke tåler produkter fra melk. Disse har melkeallergi og/eller laktoseintoleranse Intensjonen med denne kokeboken er å gjøre det mulig at familiemedlemmer og/eller gjester kan lage og spise den samme julematen, og at alle synes at den er god. Intensjonene med oppskriftene i denne boken er ikke at de skal være så sunne, men at alle, også dem som ikke tåler gluten og melk, skal spise god og tradisjonell julemat, kaker og godter, uten at de blir syke. Liv Herdiis Wiborg er sosionom og cand. polit fra NTNU i Trondheim.

    Emner: Julen Allergi