Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Glutenfri mat - godt og sunt

    Glutenfri mat - godt og sunt

    Glutenfri mat - godt og sunt

    Glutenfri mat - godt og sunt (gjærbakst og kaker)

    Forfatter Kolibri forl.

    (Ruth Solheim Aag - Forfatter)

    Kolibri forl.

    Levering 2-6 dager

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788279170426

    Forlag:

    Kolibri forl.

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    247

    Vekt:

    630 gr

    Alder:

    Voksen

    Glutenfri mat - godt og sunt
    Kolibri forl.
    9788279170426

    Forlagets omtale:

    Nyttige råd om glutenfri baking. 170 oppskrifter. Brødoppskrifter for større og mindre eltemaskin med og uten hvetestivelse, med og uten melk, med og uten gjær. Mange brødvarianter som bondebrød, grovbrød, krydderbrød, surdeigsbrød, loff, bagetter, ciabatta, rundstykker, hamburgerbrød, pølsebrød, LES MER pinnebrød, kuvertbrød og polarbrød. Annen gjærbakst som boller, kringler, wienerbrød og horn med og uten gjær. Kaker som bløtkaker, langpannekaker, runde kaker, småkaker, formkaker, butterdeigskaker og julekaker. Dessuten oppskrifter på vafler, lefser, lomper, lapper og pannekaker. Medisinsk orientering og mange praktiske råd for en hverdag med glutenfri kost. Råd for dem med hveteallergi og laktoseintoleranse, glutenallergi og Dermatitis herpetiformis. Nyttig og viktig nytt stoff om ernæring. Utgitt med bidrag fra Norsk Cøliakiforening. LES MINDRE Forlagets omtale Nyttige råd om glutenfri baking. 170 oppskrifter. Brødoppskrifter for større og mindre eltemaskin med og uten hvetestivelse, med og uten melk, med og uten gjær. Mange brødvarianter som bondebrød, grovbrød, krydderbrød, surdeigsbrød, loff, bagetter, ciabatta, rundstykker, hamburgerbrød, pølsebrød, pinnebrød, kuvertbrød og polarbrød. Annen gjærbakst som boller, kringler, wienerbrød og horn med og uten gjær. Kaker som bløtkaker, langpannekaker, runde kaker, småkaker, formkaker, butterdeigskaker og julekaker. Dessuten oppskrifter på vafler, lefser, lomper, lapper og pannekaker. Medisinsk orientering og mange praktiske råd for en hverdag med glutenfri kost. Råd for dem med hveteallergi og laktoseintoleranse, glutenallergi og Dermatitis herpetiformis. Nyttig og viktig nytt stoff om ernæring. Utgitt med bidrag fra Norsk Cøliakiforening.