Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Godt brød

    Godt brød

    Godt brød

    Godt brød (våre beste økologiske oppskrifter)

    Forfatter Innholdsbyrået

    (Camilla Kristianslund - Forfatter)

    Innholdsbyrået

    (Jr Per Asbjørn Risnes - Medforfatter)

    Innholdsbyrået

    (Marte Garmann - Illustratør)

    Innholdsbyrået

    På lager - sendes nå ( 3 stk. )

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788269006209

    Forlag:

    Innholdsbyrået

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    200

    Alder:

    Voksen

    Godt brød
    Innholdsbyrået
    9788269006209

    Forlagets omtale:

    Duften av nybakt brød. Sprø, nystekt skorpe. Myke boller med kanel og kardemomme. Våre bakere starter grytidlig for at du skal få en god start på dagen. Til sammen kan Godt Brøds femti bakere uendelig mye om mel, baking, brød og boller. Derfor har vi i mange år svart på spørsmål fra gjestene våre LES MER på bakeren svarer. Dere har spurt om surdeig, sunnhet og om hvordan man hever brød over natten. Og vi har vært glade for å kunne dele det vi vet om det eldgamle håndverket. Dere har også spurt oss om oppskrifter på bakevarene våre. Nå får dere dem. I denne boka viser vi hvordan du lager 40 av våre mest populære brød, rundstykker og boller. I tillegg får du baketips, steg for steg-beskrivelser og gode råd fra bakerne. Hjemme, som i bakeriet, handler det om å bruke god tid, riktig teknikk og gode råvarer. For oss betyr det å bruke utelukkende økologiske råvarer. På Godt Brød er god smak og god samvittighet det vi aller mest ønsker å gi til gjestene våre. LES MINDRE Forlagets omtale Duften av nybakt brød. Sprø, nystekt skorpe. Myke boller med kanel og kardemomme. Våre bakere starter grytidlig for at du skal få en god start på dagen. Til sammen kan Godt Brøds femti bakere uendelig mye om mel, baking, brød og boller. Derfor har vi i mange år svart på spørsmål fra gjestene våre på bakeren svarer. Dere har spurt om surdeig, sunnhet og om hvordan man hever brød over natten. Og vi har vært glade for å kunne dele det vi vet om det eldgamle håndverket. Dere har også spurt oss om oppskrifter på bakevarene våre. Nå får dere dem. I denne boka viser vi hvordan du lager 40 av våre mest populære brød, rundstykker og boller. I tillegg får du baketips, steg for steg-beskrivelser og gode råd fra bakerne. Hjemme, som i bakeriet, handler det om å bruke god tid, riktig teknikk og gode råvarer. For oss betyr det å bruke utelukkende økologiske råvarer. På Godt Brød er god smak og god samvittighet det vi aller mest ønsker å gi til gjestene våre.

    Emner: Brød