Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Godt for ganen, godt for hjertet

    Godt for ganen, godt for hjertet

    Godt for ganen, godt for hjertet

    Godt for ganen, godt for hjertet (god og hjertevennlig mat for hele familien)

    Forfatter Cappelen Damm faktum

    (Caroline Schreiber - Forfatter)

    Cappelen Damm faktum

    (Johs. Bøe - Illustratør)

    Cappelen Damm faktum

    På lager - sendes nå ( 2 stk. )

    229,- Nå 200,-

    ISBN:

    9788202390945

    Forlag:

    Cappelen Damm faktum

    Trykkeår:

    2012

    Utgitt:

    2012

    Utgave:

    4

    Sider:

    177

    Vekt:

    574 gr

    Alder:

    Voksen

    Godt for ganen, godt for hjertet
    Cappelen Damm faktum
    9788202390945

    Forlagets omtale:

    Har du fått beskjed av legen om å legge om kosten for å redusere blodkolesterolet? Da vil du ha glede av denne boken, som bugner av fristende oppskrifter på "hjertevennlig" mat og drikke. Her får du tips om velsmakende pålegg til frokost og matpakke, om brød som passer til forskjellige retter, om LES MER kjøtt, fisk og skalldyr du trygt kan bruke og hvordan du tilbereder dem, om fristende desserter og kaker - og ikke minst om frukt, grønt, olivenolje og rødvin, som ser ut til å beskytte folk i middelhavslandene mot hjerte- og karsykdommer. Du trenger ikke forsake noe - du kan ta vare på hjertet og likevel nyte god og velsmakende mat. Hele familien vil ha glede av denne maten! I den nye utgaven er teksten revidert og oppdatert i forhold til nyere medisinsk forskning. Vi har også skiftet ut og lagt til en del nye oppskrifter. Bak i boken finner du stoff om bl.a. overvekt og glykemisk indeks, lavkarbo-/høyfettdiett, egg og kolesterol, kaffe og helse, alkohol, høye blodtriglyserider, transfett og metabolsk syndrom. Forfatterne av boken er professor dr.med og seksjonsoverlege Leiv Ose og klinisk ernæringsfysiolog Caroline Schreiber. Leiv Ose har sitt daglige virke ved Lipidklinikken, en av Norges spesialklinikker for høyt kolesterol, tilknyttet Oslo Universitetssykehus Rikshospitalet. Caroline Schreiber arbeider som klinisk ernæringsfysiolog ved Vestfold Indremedisinske Senter i Sandefjord. LES MINDRE Forlagets omtale Har du fått beskjed av legen om å legge om kosten for å redusere blodkolesterolet? Da vil du ha glede av denne boken, som bugner av fristende oppskrifter på "hjertevennlig" mat og drikke. Her får du tips om velsmakende pålegg til frokost og matpakke, om brød som passer til forskjellige retter, om kjøtt, fisk og skalldyr du trygt kan bruke og hvordan du tilbereder dem, om fristende desserter og kaker - og ikke minst om frukt, grønt, olivenolje og rødvin, som ser ut til å beskytte folk i middelhavslandene mot hjerte- og karsykdommer. Du trenger ikke forsake noe - du kan ta vare på hjertet og likevel nyte god og velsmakende mat. Hele familien vil ha glede av denne maten! I den nye utgaven er teksten revidert og oppdatert i forhold til nyere medisinsk forskning. Vi har også skiftet ut og lagt til en del nye oppskrifter. Bak i boken finner du stoff om bl.a. overvekt og glykemisk indeks, lavkarbo-/høyfettdiett, egg og kolesterol, kaffe og helse, alkohol, høye blodtriglyserider, transfett og metabolsk syndrom. Forfatterne av boken er professor dr.med og seksjonsoverlege Leiv Ose og klinisk ernæringsfysiolog Caroline Schreiber. Leiv Ose har sitt daglige virke ved Lipidklinikken, en av Norges spesialklinikker for høyt kolesterol, tilknyttet Oslo Universitetssykehus Rikshospitalet. Caroline Schreiber arbeider som klinisk ernæringsfysiolog ved Vestfold Indremedisinske Senter i Sandefjord.

    Emner: Ernæring