Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Gratis mat

Gratis mat

Gratis mat

Gratis mat (50 ville og velsmakende vekster)

Forfatter Stenersens forl.

Levering 2-6 dager

399,- Nå 349,-

ISBN:

9788272015533

Forlag:

Stenersens forl.

Trykkeår:

2014

Utgitt:

2014

Utgave:

1

Sider:

206

Vekt:

923 gr

Alder:

Voksen

Gratis mat
Stenersens forl.
9788272015533

Forlagets omtale:

Har du noen gang lurt på hvilke planter som er spiselige? Hva du kan plukke med deg av bær, blomster og sopp, og hvilke matretter du kan trylle fram når du kommer hjem? Denne boka gir deg en oversikt over 50 ville vekster du kan putte i spannet neste gang du går tur, uansett årstid. Alt fra LES MER løvetann til granskudd kan spises - i salater og supper, i stuinger og gryter, som syltetøy og krydder. Boken inneholder et mangfold av oppskrifter samt gode råd om sylting, safting, tørking og oppbevaring. Du får også vite hvilke planter som har medisinske egenskaper. Og det beste av alt: Naturens råvarer er ikke bare gratis, de smaker godt og er bra for kroppen også. LES MINDRE Forlagets omtale Har du noen gang lurt på hvilke planter som er spiselige? Hva du kan plukke med deg av bær, blomster og sopp, og hvilke matretter du kan trylle fram når du kommer hjem? Denne boka gir deg en oversikt over 50 ville vekster du kan putte i spannet neste gang du går tur, uansett årstid. Alt fra løvetann til granskudd kan spises - i salater og supper, i stuinger og gryter, som syltetøy og krydder. Boken inneholder et mangfold av oppskrifter samt gode råd om sylting, safting, tørking og oppbevaring. Du får også vite hvilke planter som har medisinske egenskaper. Og det beste av alt: Naturens råvarer er ikke bare gratis, de smaker godt og er bra for kroppen også.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.