Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Havet

    Havet

    Havet

    Havet (mat, makt og meninger)

    På lager - sendes nå ( 6 stk. )

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788299858113

    Forlag:

    Utenfor allfarvei

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    368

    Vekt:

    1374 gr

    Alder:

    Voksen

    Språk:

    Bokmål og Nynorsk

    Havet
    Utenfor allfarvei
    9788299858113

    Forlagets omtale:

    Tror du dette er en kokebok med sjømat fra Nord-Norges beste kokker? Da har du rett. Tror du dette er en faglig orientert bok med lettleste tekster fra de skarpeste hodene i landet? Du har helt rett i det også. Tenker du at du trenger mer kunnskap om vår kystkultur, om sjømat- og LES MER fiskerinæringene? Vil du bli inspirert til å bruke mer av havets gull og sølv i matlagingen? I denne boken får du alt dette. Havet. Mat, makt og meninger er en skattekiste fra havet. Og en hyllest til vår lange kyst. Les. Lag sjømat. La deg engasjere. 19 tekster av: Carsten Smith, Arne O. Holm, Elisabeth Aspaker, Helga Pedersen, Heidi Lindkvist Holmgren, Arild Buanes, Ragnar Tveterås, Gunnar Grytås, Gaute Eiterjord, Pål Christensen, Egon Holstad, Nils Torsvik, Bente Aasjord, Geir Ove Ystmark, Kriss Rokkan Iversen, Ola Bremnes, Bjørn Hersoug, Petter Holm/ Edgar Henriksen, Veronica Melå 4 intervjuer med: Trude Borch/ Knut Hansvold/ Jørn Eirik Johnsen, Jens Stensen, Knut-Harald Nygård/ Reidar Nilsen og Roger Hansen. 60 oppskrifter på sjømat av: Kim-Håvard Larsen, Sigrid Rafaelsen, Lasse Berg Jensen, Ørjan Thomassen, Johan Port, Thomas Weickert og Anders Sletten. 81 fotografier fra den nordnorske kysten av: Ingun Alette Mæhlum, Stian Klo, Audun Rikardsen, Veronica Melå og Tommy Simonsen. Matfotografier av: Harriet Olsen. LES MINDRE Forlagets omtale Tror du dette er en kokebok med sjømat fra Nord-Norges beste kokker? Da har du rett. Tror du dette er en faglig orientert bok med lettleste tekster fra de skarpeste hodene i landet? Du har helt rett i det også. Tenker du at du trenger mer kunnskap om vår kystkultur, om sjømat- og fiskerinæringene? Vil du bli inspirert til å bruke mer av havets gull og sølv i matlagingen? I denne boken får du alt dette. Havet. Mat, makt og meninger er en skattekiste fra havet. Og en hyllest til vår lange kyst. Les. Lag sjømat. La deg engasjere. 19 tekster av: Carsten Smith, Arne O. Holm, Elisabeth Aspaker, Helga Pedersen, Heidi Lindkvist Holmgren, Arild Buanes, Ragnar Tveterås, Gunnar Grytås, Gaute Eiterjord, Pål Christensen, Egon Holstad, Nils Torsvik, Bente Aasjord, Geir Ove Ystmark, Kriss Rokkan Iversen, Ola Bremnes, Bjørn Hersoug, Petter Holm/ Edgar Henriksen, Veronica Melå 4 intervjuer med: Trude Borch/ Knut Hansvold/ Jørn Eirik Johnsen, Jens Stensen, Knut-Harald Nygård/ Reidar Nilsen og Roger Hansen. 60 oppskrifter på sjømat av: Kim-Håvard Larsen, Sigrid Rafaelsen, Lasse Berg Jensen, Ørjan Thomassen, Johan Port, Thomas Weickert og Anders Sletten. 81 fotografier fra den nordnorske kysten av: Ingun Alette Mæhlum, Stian Klo, Audun Rikardsen, Veronica Melå og Tommy Simonsen. Matfotografier av: Harriet Olsen.