Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Helt på kjøkkenet

    Helt på kjøkkenet

    Helt på kjøkkenet

    Helt på kjøkkenet (59 rettar rappa frå gatehjørne, gode vener og flinke kokkar)

    Forfatter Kagge

    (Cathrine Gehrken - Medforfatter)

    Kagge

    (Marianne Gehrken - Illustratør)

    Kagge

    På lager - sendes nå ( 3 stk. )

    399,- Nå 199,-

    ISBN:

    9788248912026

    Forlag:

    Kagge

    Trykkeår:

    2012

    Utgitt:

    2012

    Utgave:

    1

    Sider:

    160

    Vekt:

    906 gr

    Alder:

    Voksen

    Helt på kjøkkenet
    Kagge
    9788248912026

    Forlagets omtale:

    Etter ei lang teneste for smaken, med reiser både i og utanforNoreg, kjem endeleg Arne med ein "matsjølvbiografi". I denne boka har Arne Hjeltnes samla sine beste rettar. Han har ikkje funne opp eineinaste av dei sjølve, men plukka dei opp i møte med gode kokkar, mor og mormor, morosamerestaurantar LES MER og framandekulturar. Arne Hjeltnes har alltid vore glad i god mat, både å lage og å ete den. Då han starta samarbeidet med mesterkokken Arne Brimi med "Gutta på tur" på TV 2 i byrjinga av 1990-talet, vaksmatinteressaytterlegare. Arne Hjeltnes er korkjeein Arne Brimi eller ein Eyvind Hellstrøm. Men han rappar det han kan av slike som dei. Gode rettarsjølv han kan få til, enkle råd og smarte tips. La deg inspirere av Arne Hjeltnes og gode, norske råvarer i fest og kvardag- mest det siste. Arne Hjeltnes er oppvaksen på Voss. Han arbeider i dag i kommunikasjonsbransjen og har voreprogramleiar i TV 2, fiskeriutsending i Asia og turistsjef i Amerika. Han har tidlegare gitt ut 14 bøker, mellom anna tre lyrikksamlinger og ein roman. Helt på kjøkkenet er hans fyrste kokebok. LES MINDRE Forlagets omtale Etter ei lang teneste for smaken, med reiser både i og utanforNoreg, kjem endeleg Arne med ein "matsjølvbiografi". I denne boka har Arne Hjeltnes samla sine beste rettar. Han har ikkje funne opp eineinaste av dei sjølve, men plukka dei opp i møte med gode kokkar, mor og mormor, morosamerestaurantar og framandekulturar. Arne Hjeltnes har alltid vore glad i god mat, både å lage og å ete den. Då han starta samarbeidet med mesterkokken Arne Brimi med "Gutta på tur" på TV 2 i byrjinga av 1990-talet, vaksmatinteressaytterlegare. Arne Hjeltnes er korkjeein Arne Brimi eller ein Eyvind Hellstrøm. Men han rappar det han kan av slike som dei. Gode rettarsjølv han kan få til, enkle råd og smarte tips. La deg inspirere av Arne Hjeltnes og gode, norske råvarer i fest og kvardag- mest det siste. Arne Hjeltnes er oppvaksen på Voss. Han arbeider i dag i kommunikasjonsbransjen og har voreprogramleiar i TV 2, fiskeriutsending i Asia og turistsjef i Amerika. Han har tidlegare gitt ut 14 bøker, mellom anna tre lyrikksamlinger og ein roman. Helt på kjøkkenet er hans fyrste kokebok.