Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Hjemmelaget barnemat

    Hjemmelaget barnemat

    Hjemmelaget barnemat

    Hjemmelaget barnemat (for barn fra fire måneder til fem år)

    Forfatter Communicatio forl.

    (Rob Veldhuis - Illustratør)

    Communicatio forl.

    Levering 2-6 dager

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788292400975

    Forlag:

    Communicatio forl.

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    160

    Vekt:

    608 gr

    Alder:

    Voksen

    Hjemmelaget barnemat
    Communicatio forl.
    9788292400975

    Forlagets omtale:

    Et nybrottsarbeid: Mesterkokken Mikael Forselius' rikt illustrerte bok "Hjemmelaget barnemat", med 60 konkrete oppskrifter for barn i aldersspennet mellom fire måneder og fem år. En slik gjennomarbeidet bok om dette temaet finnes ikke på norsk tidligere, og Forselius har brukt egne erfaringer som LES MER pappa for en adoptert datter fra Sør-Afrika som utgangspunkt for utformingen av oppskriftene. Felles for rettene er at maten lages fra bunnen av, basert på gode og næringsrike råvarer. Forselius har aldri vært glad i den industrialiserte barnematen på glass eller tube, og boken kan leses som et alternativ til den. Oppskriftene er samtidig tilrettelagt for en travel småbarnsfamiliehverdag de skal være mulig å håndtere i en livsfase der mange føler at de aldri har nok tid. Boken er gjennomillustrert med fotografier av den internasjonalt anerkjente matfotografen Rob Veldhuis. LES MINDRE Forlagets omtale Et nybrottsarbeid: Mesterkokken Mikael Forselius' rikt illustrerte bok "Hjemmelaget barnemat", med 60 konkrete oppskrifter for barn i aldersspennet mellom fire måneder og fem år. En slik gjennomarbeidet bok om dette temaet finnes ikke på norsk tidligere, og Forselius har brukt egne erfaringer som pappa for en adoptert datter fra Sør-Afrika som utgangspunkt for utformingen av oppskriftene. Felles for rettene er at maten lages fra bunnen av, basert på gode og næringsrike råvarer. Forselius har aldri vært glad i den industrialiserte barnematen på glass eller tube, og boken kan leses som et alternativ til den. Oppskriftene er samtidig tilrettelagt for en travel småbarnsfamiliehverdag de skal være mulig å håndtere i en livsfase der mange føler at de aldri har nok tid. Boken er gjennomillustrert med fotografier av den internasjonalt anerkjente matfotografen Rob Veldhuis.

    Emner: Barnemat