Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Hverdagskost og festmat langs primstaven

Hverdagskost og festmat langs primstaven

Hverdagskost og festmat langs primstaven

Hverdagskost og festmat langs primstaven

Forfatter Publicom

(Arne Brimi - Forfatter)

Publicom

(Mette Møller - Illustratør)

Publicom

Levering 2-6 dager

499,-

ISBN:

9788292526538

Forlag:

Publicom

Trykkeår:

2011

Utgitt:

2011

Utgave:

1

Sider:

294

Vekt:

1936 gr

Alder:

Voksen

Hverdagskost og festmat langs primstaven
Publicom
9788292526538

Haugenboks omtale:

Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle retter, ledsaget av tekster som knytter disse og andre norske mattradisjoner til merkedager på primstaven. Har litteraturliste og register. Haugenboks omtale Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle retter, ledsaget av tekster som knytter disse og andre norske mattradisjoner til merkedager på primstaven. Har litteraturliste og register.

Forlagets omtale:

Hva skjer når en tradisjonsbunden kokk i verdensklasse møter en landskjent kulturforfatter? Resultatet blir en fantastisk spennende bok. Boken er en stor opplevelse, fordi den gir en grundig innføring i over tretti av våre gamle merkedager som assosieres med mat - i tillegg til fastelavn, påske og LES MER pinse. Og hvilke matoppskrifter som presenteres! Bli med på en reise i norske tradisjoner, følg oss gjennom de spesielle dagene og nyt den nydelige maten. Dette er norsk kulturhistorie på sitt beste. LES MINDRE Forlagets omtale Hva skjer når en tradisjonsbunden kokk i verdensklasse møter en landskjent kulturforfatter? Resultatet blir en fantastisk spennende bok. Boken er en stor opplevelse, fordi den gir en grundig innføring i over tretti av våre gamle merkedager som assosieres med mat - i tillegg til fastelavn, påske og pinse. Og hvilke matoppskrifter som presenteres! Bli med på en reise i norske tradisjoner, følg oss gjennom de spesielle dagene og nyt den nydelige maten. Dette er norsk kulturhistorie på sitt beste.

Emner: Skikker

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.