Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Hverdagskost og festmat langs primstaven

    Hverdagskost og festmat langs primstaven

    Hverdagskost og festmat langs primstaven

    Hverdagskost og festmat langs primstaven

    Forfatter Publicom

    (Arne Brimi - Forfatter)

    Publicom

    (Mette Møller - Illustratør)

    Publicom

    Levering 2-6 dager

    499,- Nå 437,-

    ISBN:

    9788292526538

    Forlag:

    Publicom

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    294

    Vekt:

    1936 gr

    Alder:

    Voksen

    Hverdagskost og festmat langs primstaven
    Publicom
    9788292526538

    Haugenboks omtale:

    Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle retter, ledsaget av tekster som knytter disse og andre norske mattradisjoner til merkedager på primstaven. Har litteraturliste og register. Haugenboks omtale Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle retter, ledsaget av tekster som knytter disse og andre norske mattradisjoner til merkedager på primstaven. Har litteraturliste og register.

    Forlagets omtale:

    Hva skjer når en tradisjonsbunden kokk i verdensklasse møter en landskjent kulturforfatter? Resultatet blir en fantastisk spennende bok. Boken er en stor opplevelse, fordi den gir en grundig innføring i over tretti av våre gamle merkedager som assosieres med mat - i tillegg til fastelavn, påske og LES MER pinse. Og hvilke matoppskrifter som presenteres! Bli med på en reise i norske tradisjoner, følg oss gjennom de spesielle dagene og nyt den nydelige maten. Dette er norsk kulturhistorie på sitt beste. LES MINDRE Forlagets omtale Hva skjer når en tradisjonsbunden kokk i verdensklasse møter en landskjent kulturforfatter? Resultatet blir en fantastisk spennende bok. Boken er en stor opplevelse, fordi den gir en grundig innføring i over tretti av våre gamle merkedager som assosieres med mat - i tillegg til fastelavn, påske og pinse. Og hvilke matoppskrifter som presenteres! Bli med på en reise i norske tradisjoner, følg oss gjennom de spesielle dagene og nyt den nydelige maten. Dette er norsk kulturhistorie på sitt beste.

    Emner: Skikker