Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Julens krydder

    Julens krydder

    Julens krydder

    Julens krydder

    Forfatter Vega forl.

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788282114455

    Forlag:

    Vega forl.

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    205

    Vekt:

    780 gr

    Alder:

    Voksen

    Julens krydder
    Vega forl.
    9788282114455

    Forlagets omtale:

    Når duften av kanel, kardemomme, ingefær og kryddernellik sprer seg i huset, vet vi at julen er rett rundt hjørnet. Forventningsfullt kan vi se frem til pepperkaker, ingefærnøtter, gløgg, ribbe og kryddersild. De eksotiske krydderne vi bruker som en del av norsk juletradisjon kommer fra de LES MER fjerneste himmelstrøk og brukes både i mat, røkelse og julepynt. Sammen med lukten av granbar og appelsiner får det frem den deilige julestemningen. I denne boken presenterer forfatter og krydderekspert Kari Vetlesen de ti mest kjente julekrydderne. Hun tar oss med på en reise fra opprinnelsessted i Asia og Østen, og på en historisk oppdagelsesferd som både er spennende og dramatisk. Hvor kommer krydderne fra? Hvorfor ble de «norske julekrydder»? Hvordan dyrkes de og hva brukes de til? Boken er spekket med nydelige, inspirerende bilder og oppskrifter på både mat, drikke og bakverk med de aromatiske urtene som får frem den gode julestemningen LES MINDRE Forlagets omtale Når duften av kanel, kardemomme, ingefær og kryddernellik sprer seg i huset, vet vi at julen er rett rundt hjørnet. Forventningsfullt kan vi se frem til pepperkaker, ingefærnøtter, gløgg, ribbe og kryddersild. De eksotiske krydderne vi bruker som en del av norsk juletradisjon kommer fra de fjerneste himmelstrøk og brukes både i mat, røkelse og julepynt. Sammen med lukten av granbar og appelsiner får det frem den deilige julestemningen. I denne boken presenterer forfatter og krydderekspert Kari Vetlesen de ti mest kjente julekrydderne. Hun tar oss med på en reise fra opprinnelsessted i Asia og Østen, og på en historisk oppdagelsesferd som både er spennende og dramatisk. Hvor kommer krydderne fra? Hvorfor ble de «norske julekrydder»? Hvordan dyrkes de og hva brukes de til? Boken er spekket med nydelige, inspirerende bilder og oppskrifter på både mat, drikke og bakverk med de aromatiske urtene som får frem den gode julestemningen

    Emner: Krydder Julen