Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Kalv

    Kalv

    Kalv

    Kalv

    Forfatter Vigmostad & Bjørke

    (Tove K. Breistein - Illustratør)

    Vigmostad & Bjørke

    Levering 2-6 dager

    415,-

    ISBN:

    9788241903359

    Forlag:

    Vigmostad & Bjørke

    Trykkeår:

    2004

    Utgitt:

    2004

    Utgave:

    1

    Sider:

    114

    Alder:

    Voksen

    Kalv
    Vigmostad & Bjørke
    9788241903359

    Forlagets omtale:

    Kalvekjøttet er lyst, lett, delikat og mørt, og har fått en renessanse i det norske kjøkken. På bestemors tid var kalv en selvfølge i norsk kosthold, og nå har vi igjen fått øynene opp for denne delikatessen. Denne kokeboken dekker alt om kalv, og vår tids krav om etisk kjøttproduksjon. Rettene LES MER er godt utprøvd og med ingredienser du finner i butikken på hjørnet. Dette er en kokebok for alle! Du trenger ikke være kokk for å lage mat med KALV, men du vil antakelig føle deg som en! Ingvild S. Bøge var utdannet kokk i 1991. Hun samlet erfaring fra forskjellige Bergensrestauranter og to år som kjøkkensjef i Hellas, før hun i 1996 etablerte seg som kjøkkensjef og eier av Spisekroken på Klosteret i Bergen. I hele 2003 var hun engasjert som bondelagskokk for å utvikle nye retter av kalv LES MINDRE Forlagets omtale Kalvekjøttet er lyst, lett, delikat og mørt, og har fått en renessanse i det norske kjøkken. På bestemors tid var kalv en selvfølge i norsk kosthold, og nå har vi igjen fått øynene opp for denne delikatessen. Denne kokeboken dekker alt om kalv, og vår tids krav om etisk kjøttproduksjon. Rettene er godt utprøvd og med ingredienser du finner i butikken på hjørnet. Dette er en kokebok for alle! Du trenger ikke være kokk for å lage mat med KALV, men du vil antakelig føle deg som en! Ingvild S. Bøge var utdannet kokk i 1991. Hun samlet erfaring fra forskjellige Bergensrestauranter og to år som kjøkkensjef i Hellas, før hun i 1996 etablerte seg som kjøkkensjef og eier av Spisekroken på Klosteret i Bergen. I hele 2003 var hun engasjert som bondelagskokk for å utvikle nye retter av kalv

    Emner: Kjøttretter Kyr