Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Kjøkkenfavoritter

    Kjøkkenfavoritter

    Kjøkkenfavoritter

    Kjøkkenfavoritter (bokpakke 1-4)

    Forfatter Spektrum

    (Judy Williams - Forfatter)

    Spektrum

    (Lesley Mackley - Forfatter)

    Spektrum

    (Karen Thomas - Illustratør)

    Spektrum

    (Dorthe Erichsen - Oversetter)

    Spektrum

    (Hege Frydenlund - Oversetter)

    Spektrum

    På lager - sendes nå ( 2 stk. )

    276,- Nå 138,-

    ISBN:

    9788231605058

    Forlag:

    Spektrum

    Trykkeår:

    2012

    Utgitt:

    2009

    Utgave:

    1

    Vekt:

    910 gr

    Alder:

    Voksen

    Serie:

    Ingredienser

    Kjøkkenfavoritter
    Spektrum
    9788231605058

    Haugenboks omtale:

    Chili: Oppskriftene i denne boka viser hvordan chili brukes i matlaging fra Marokko til Singapore. Den har bl.a. oppskrifter på guacamole, chili con carne, thaigryte og vodka chili. Hvitløk: Hvitløk : lekre retter med hvitløk til enhver anledning. Tomat: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdens LES MER hjørner der tomater er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på både supper, pastaretter, kjøtt- og fiskeretter og grønnsakretter. Sopp: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der både fersk og tørket sopp er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på bl.a. forskjellige soppsupper, salater, pizza og risotto. LES MINDRE Haugenboks omtale Chili: Oppskriftene i denne boka viser hvordan chili brukes i matlaging fra Marokko til Singapore. Den har bl.a. oppskrifter på guacamole, chili con carne, thaigryte og vodka chili. Hvitløk: Hvitløk : lekre retter med hvitløk til enhver anledning. Tomat: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der tomater er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på både supper, pastaretter, kjøtt- og fiskeretter og grønnsakretter. Sopp: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der både fersk og tørket sopp er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på bl.a. forskjellige soppsupper, salater, pizza og risotto.

    Emner: Krydder Sopp
    Alternative utgaver
    Ingredienser, bokpakke 1-4, a fiery feas... Linda Doeser
    På lager - sendes nå ( 7 stk. )
    Innbundet, Bokmål
    198,- NÅ 69,-
    Kjøp