Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Kjøtt

    Kjøtt

    Kjøtt

    Kjøtt (en komplett guide)

    Forfatter Fortellerforl.

    Levering 2-6 dager

    349,-

    ISBN:

    9788281030077

    Forlag:

    Fortellerforl.

    Trykkeår:

    2004

    Utgitt:

    2004

    Utgave:

    1

    Sider:

    279

    Vekt:

    1036 gr

    Alder:

    Voksen

    Kjøtt
    Fortellerforl.
    9788281030077

    Haugenboks omtale:

    Boka gir deg tips om alternative måter å lage en rett på. Du finner oppskrifter både til hverdags og fest; salater, småretter, supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene dra de fem restaurantene: Restaurant Victorm La Canard, Matfinken, Vitis Vinifera og A Touch of France LES MER . Til hver festmeny og hovedrett følger vinråd. Har register. LES MINDRE Haugenboks omtale Boka gir deg tips om alternative måter å lage en rett på. Du finner oppskrifter både til hverdags og fest; salater, småretter, supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene dra de fem restaurantene: Restaurant Victorm La Canard, Matfinken, Vitis Vinifera og A Touch of France. Til hver festmeny og hovedrett følger vinråd. Har register.

    Forlagets omtale:

    Oslos eneste gjenværende slaktebutikk med pølsemakeri, Strøm-Larsen, feirer 100 årsjubiléet ved å dele sine hemmeligheter med leserne. Kokeboka Kjøtt er en idésprøyte av en bok! Det er ikke bare én måte å lage en rett på, oppskriftene er spekket med tips om hva og hvordan du kan gjøre LES MER ting annerledes. Her er oppskrifter til hverdags og fest; salater, småretter, supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene fra de fem restaurantene; Restaurant Victor, Le Canard, Matfinken, Vitis Vinifera og Touch of France. Til hver festmeny og hovedrett følger gode vinråd. Strøm-Lasrsen guider deg frem til det beste kjøttet. Forteller hvorfor det er best og hvordan du bør behandle og tilberede det. I tillegg får du et hav av marinade- og sauseforslag, og annet godt tilbehør. Kos deg blant ca. 300 oppskrifter. LES MINDRE Forlagets omtale Oslos eneste gjenværende slaktebutikk med pølsemakeri, Strøm-Larsen, feirer 100 årsjubiléet ved å dele sine hemmeligheter med leserne. Kokeboka Kjøtt er en idésprøyte av en bok! Det er ikke bare én måte å lage en rett på, oppskriftene er spekket med tips om hva og hvordan du kan gjøre ting annerledes. Her er oppskrifter til hverdags og fest; salater, småretter, supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene fra de fem restaurantene; Restaurant Victor, Le Canard, Matfinken, Vitis Vinifera og Touch of France. Til hver festmeny og hovedrett følger gode vinråd. Strøm-Lasrsen guider deg frem til det beste kjøttet. Forteller hvorfor det er best og hvordan du bør behandle og tilberede det. I tillegg får du et hav av marinade- og sauseforslag, og annet godt tilbehør. Kos deg blant ca. 300 oppskrifter.

    Emner: Kjøttretter