Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Knekkebrød

    Knekkebrød

    Knekkebrød

    Knekkebrød

    Forfatter Samlaget

    (Guillaume Nifosi - Forfatter)

    Samlaget

    (Espen Aasheim - Forfatter)

    Samlaget

    (Lars Petter Pettersen - Illustratør)

    Samlaget

    ( - Utgiver)

    Samlaget

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    299,- Nå 262,-

    ISBN:

    9788252184891

    Forlag:

    Samlaget

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    93

    Vekt:

    356 gr

    Alder:

    Voksen

    Knekkebrød
    Samlaget
    9788252184891

    Forlagets omtale:

    Sunt, godt og enkelt! Å lage knekkebrød er ikkje vanskeleg. Det er noko du kan lykkast med utan å vere ein røynd bakar. Dessutan er knekkebrød sunt, godt, rimeleg og haldbart. Og knekkebrød kan vere så mangt. Her får du oppskrifter på solide kvardagsknekkebrød, knekkebrød tilsette god smak som LES MER til dømes ost, tranebær, dill og sitronskal, men også oppskrifter på mellom anna kjeks og grissini. Åpent Bakeri. Den franske sjefsbakaren på Åpent Bakeri, Emmanuel Rang, har saman med den franske bakaren Guillaume Nifosi og norske Espen Aasheim prøvd og feila i bakeriet og komme fram til ei rekkje gode, nye oppskrifter på knekkebrød. Emmanuel Rang er ein av to gründerar av Åpent Bakeri. Saman med Øyvind Lofthus starta han bakeriet i 1998. LES MINDRE Forlagets omtale Sunt, godt og enkelt! Å lage knekkebrød er ikkje vanskeleg. Det er noko du kan lykkast med utan å vere ein røynd bakar. Dessutan er knekkebrød sunt, godt, rimeleg og haldbart. Og knekkebrød kan vere så mangt. Her får du oppskrifter på solide kvardagsknekkebrød, knekkebrød tilsette god smak som til dømes ost, tranebær, dill og sitronskal, men også oppskrifter på mellom anna kjeks og grissini. Åpent Bakeri. Den franske sjefsbakaren på Åpent Bakeri, Emmanuel Rang, har saman med den franske bakaren Guillaume Nifosi og norske Espen Aasheim prøvd og feila i bakeriet og komme fram til ei rekkje gode, nye oppskrifter på knekkebrød. Emmanuel Rang er ein av to gründerar av Åpent Bakeri. Saman med Øyvind Lofthus starta han bakeriet i 1998.

    Emner: Brød