Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Kampanjer Avpubliserte Kampanjer 2017 Morsdag Kokeboka

    Kokeboka

    Kokeboka

    Kokeboka

    Forfatter Cappelen Damm

    (Elvy Karterudseter - Redaktør)

    Cappelen Damm

    (Jan Bengtsson - Fotograf)

    Cappelen Damm

    (Roland Persson - Fotograf)

    Cappelen Damm

    (Dorthe Erichsen - Oversetter)

    Cappelen Damm

    (Elvy Karterudseter - Oversetter)

    Cappelen Damm

    (Tordis Bølgen - Oversetter)

    Cappelen Damm

    På lager - sendes nå( 10+ stk. )

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788202537296

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2017

    Utgitt:

    2017

    Utgave:

    1

    Sider:

    671

    Vekt:

    1519 gr

    Alder:

    Voksen

    Kokeboka
    Cappelen Damm
    9788202537296

    Forlagets omtale:

    Basiskokeboka fra Cappelen med Wenche Andersen som redaktør, foreligger nå i ett nytt, mindre og praktisk format. Den prisbelønte kokeboka omfatter hele 1800 oppskrifter, på hverdagsmat, helgemat og festmat. Her får du oppskrifter på moderne retter og klassikere, internasjonale retter og norsk LES MER tradisjonsmat, og dessuten forslag til hele menyer når du skal arrangere fest. Og dessuten masse informasjon om råvarer og tips og råd til tilberedningen av dem. 18 kapitler som inspirerer til matlaging - egne inspirasjonsregistre til hverdagsmaten: oppskrifter basert på sesongens råvarer, raske oppskrifter, vegetariske retter og norske klassikere. Boka har også et eget stort kapittel om festmat, inndelt etter sesong med oppskrifter på alt fra fingermat til retter på buffeten. «God, omfangsrik, forteller mye om råvarene, har fine oppskrifter, en skikkelig basiskokebok for alle hjem.» Eyvind Hellstrøm, Annette Stiansen m.fl. LES MINDRE Forlagets omtale Basiskokeboka fra Cappelen med Wenche Andersen som redaktør, foreligger nå i ett nytt, mindre og praktisk format. Den prisbelønte kokeboka omfatter hele 1800 oppskrifter, på hverdagsmat, helgemat og festmat. Her får du oppskrifter på moderne retter og klassikere, internasjonale retter og norsk tradisjonsmat, og dessuten forslag til hele menyer når du skal arrangere fest. Og dessuten masse informasjon om råvarer og tips og råd til tilberedningen av dem. 18 kapitler som inspirerer til matlaging - egne inspirasjonsregistre til hverdagsmaten: oppskrifter basert på sesongens råvarer, raske oppskrifter, vegetariske retter og norske klassikere. Boka har også et eget stort kapittel om festmat, inndelt etter sesong med oppskrifter på alt fra fingermat til retter på buffeten. «God, omfangsrik, forteller mye om råvarene, har fine oppskrifter, en skikkelig basiskokebok for alle hjem.» Eyvind Hellstrøm, Annette Stiansen m.fl.

    Emner: Mat og drikke

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.