Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Kokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker

    Kokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker

    Kokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker

    Kokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker

    Forfatter Cappelen Damm

    (Björn Svensson - Forfatter)

    Cappelen Damm

    (Martin Fjeld - Forfatter)

    Cappelen Damm

    (Sune Eriksen - Fotograf)

    Cappelen Damm

    På lager - sendes nå( 3 stk. )

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788202606268

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2019

    Utgitt:

    2019

    Utgave:

    1

    Sider:

    239

    Vekt:

    768 gr

    Alder:

    Voksen

    Kokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker
    Cappelen Damm
    9788202606268

    Forlagets omtale:

    I Kokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker holder Anne-Kat.Hærland, Björn Svensson og Martin Fjeld seg til det de er best på. Dette er en bok om mat fra en av Norges beste kokker, og om brød fra en supergod surdeigsbaker, ført i penn av en av Norges mest slagferdige kvinner. Kokken LES MER komponerer rettene, bakeren baker og komikeren binder det hele sammen med morsomme, men også seriøse og lærerike tekster om alt fra restaurantanmeldere til mattrender og ryddeekspertenes urealistiske tips om hvordan man skal holde hus, hjem og kjøkken prikkfritt. Anne-Kat. Hærland har også intervjuet og skrevet om Björn Svensson og Martin Fjeld, slik at du blir bedre kjent med både kokken og bakeren og deres drivkraft til å bringe ingredienser og smaker til nye høyder. Ikke la deg skremme av at Björn Svensson er Michelin-kokk eller av at Martin Fjeld lager Norges beste surdeigsbakst. Rettene i denne boka er enkle å lage, fremgangsmåtene er tydelig forklart. Og smakene er av en annen verden. Tekstene som binder det hele sammen, kan du lese på senga, eller mens maten godgjør seg i ovnen. Dette er et kinderegg av en bok. Anne-Kat. Hærland er prisbelønt komiker og forfatter, også kjent fra «Nytt på nytt». Björn Svensson har drevet Oscarsgate restaurant og Fauna, nå driver han Galt. Han har fått Michelin-stjerne for alle tre. Martin Fjeld er baker som har spesialisert seg på surdeig. Han står bak Ille brød. Foto av Sune Eriksen. LES MINDRE Forlagets omtale I Kokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker holder Anne-Kat.Hærland, Björn Svensson og Martin Fjeld seg til det de er best på. Dette er en bok om mat fra en av Norges beste kokker, og om brød fra en supergod surdeigsbaker, ført i penn av en av Norges mest slagferdige kvinner. Kokken komponerer rettene, bakeren baker og komikeren binder det hele sammen med morsomme, men også seriøse og lærerike tekster om alt fra restaurantanmeldere til mattrender og ryddeekspertenes urealistiske tips om hvordan man skal holde hus, hjem og kjøkken prikkfritt. Anne-Kat. Hærland har også intervjuet og skrevet om Björn Svensson og Martin Fjeld, slik at du blir bedre kjent med både kokken og bakeren og deres drivkraft til å bringe ingredienser og smaker til nye høyder. Ikke la deg skremme av at Björn Svensson er Michelin-kokk eller av at Martin Fjeld lager Norges beste surdeigsbakst. Rettene i denne boka er enkle å lage, fremgangsmåtene er tydelig forklart. Og smakene er av en annen verden. Tekstene som binder det hele sammen, kan du lese på senga, eller mens maten godgjør seg i ovnen. Dette er et kinderegg av en bok. Anne-Kat. Hærland er prisbelønt komiker og forfatter, også kjent fra «Nytt på nytt». Björn Svensson har drevet Oscarsgate restaurant og Fauna, nå driver han Galt. Han har fått Michelin-stjerne for alle tre. Martin Fjeld er baker som har spesialisert seg på surdeig. Han står bak Ille brød. Foto av Sune Eriksen.

    Emner: Mat og drikke

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.