Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Kokken og professorens kokebok

    Kokken og professorens kokebok

    Kokken og professorens kokebok

    Kokken og professorens kokebok (urban food)

    Forfatter Aller

    (Knut Stene-Johansen - Forfatter)

    Aller

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788232501083

    Forlag:

    Aller

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    215

    Vekt:

    789 gr

    Alder:

    Voksen

    Kokken og professorens kokebok
    Aller
    9788232501083

    Forlagets omtale:

    KOKKEN OG PROFESSORENS KOKEBOK er en hyllest til det moderne, norske kjøkkenet og tradisjonene vi bygger vår matkultur på. Dette er en videreføring av våre bestemødres oppskrifter samtidig som folkets favorittretter er godt representert. Økologiske og kortreiste råvarer er basis der det er LES MER fornuftig, og ikke minst handler boken om fellesskapsfølelsen de gode måltidene innbyr til. Alt dette inngår i tankene bak konseptet URBAN FOOD. La deg friste til å prøve nye og klassiske matretter, både til hverdag og til fest. Oppskriftene er like enkle som de er smakfulle og inspirerende. Her får du en skikkelig innføring i variert mat med bakgrunn i moderne matfilosofi. Pizza, lasagne, fårikål, østers, hummer og fiskepinner - desserter og mye deilig tilbehør. Hver oppskrift følges av varierte drikkeforslag og kokkens gode tips. Grunntankene bak et godt og ansvarlig kosthold er presentert i form av en ti punkts hustavle, der historie og nåtidsperspektiv på mat, helse og miljø er spennende og underholdende beskrevet. Vel bekomme LES MINDRE Forlagets omtale KOKKEN OG PROFESSORENS KOKEBOK er en hyllest til det moderne, norske kjøkkenet og tradisjonene vi bygger vår matkultur på. Dette er en videreføring av våre bestemødres oppskrifter samtidig som folkets favorittretter er godt representert. Økologiske og kortreiste råvarer er basis der det er fornuftig, og ikke minst handler boken om fellesskapsfølelsen de gode måltidene innbyr til. Alt dette inngår i tankene bak konseptet URBAN FOOD. La deg friste til å prøve nye og klassiske matretter, både til hverdag og til fest. Oppskriftene er like enkle som de er smakfulle og inspirerende. Her får du en skikkelig innføring i variert mat med bakgrunn i moderne matfilosofi. Pizza, lasagne, fårikål, østers, hummer og fiskepinner - desserter og mye deilig tilbehør. Hver oppskrift følges av varierte drikkeforslag og kokkens gode tips. Grunntankene bak et godt og ansvarlig kosthold er presentert i form av en ti punkts hustavle, der historie og nåtidsperspektiv på mat, helse og miljø er spennende og underholdende beskrevet. Vel bekomme