Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Komlelandet

    Komlelandet

    Komlelandet

    Komlelandet (ei reise i raspeballen sitt kokevatn)

    Forfatter Kagge

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788248913269

    Forlag:

    Kagge

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    191

    Vekt:

    605 gr

    Alder:

    Voksen

    Komlelandet
    Kagge
    9788248913269

    Forlagets omtale:

    Komler, komper, ball, raspekaker, potetball, klubb, blandaball, dirty snowballs. Denne matretten har ein viktig plass i hjarta til mange nordmenn. Kjartan Brügger Bjånesøy har reist på kryss og tvers i raspeballen sitt kokevatn, på leiting etter kva som gjer komla eller raspeballen så spesiell. LES MER Frå sør til nord blir det servert komler på restaurantar, ferjer, kafear og hotell. Og kvar uke forsvinn nordmenn inn i komlekoma etter å ha ete for mykje. Når blei komle ein matrett? Finst retten berrre i Norge? Kva et ein til komla? Skuldast kjærleiken til komla rein matglede, eller handlar det om identitet og nostalgi? Bli med forfattaren på ei reise til stader som Brooklyn og Baltikum, Stavanger og Slependen, Bryne og Bergen, Farsund og Kristiansund. Resultatet er ei bok full av humor, klokskap, gode forteljingar og oppskrifter. LES MINDRE Forlagets omtale Komler, komper, ball, raspekaker, potetball, klubb, blandaball, dirty snowballs. Denne matretten har ein viktig plass i hjarta til mange nordmenn. Kjartan Brügger Bjånesøy har reist på kryss og tvers i raspeballen sitt kokevatn, på leiting etter kva som gjer komla eller raspeballen så spesiell. Frå sør til nord blir det servert komler på restaurantar, ferjer, kafear og hotell. Og kvar uke forsvinn nordmenn inn i komlekoma etter å ha ete for mykje. Når blei komle ein matrett? Finst retten berrre i Norge? Kva et ein til komla? Skuldast kjærleiken til komla rein matglede, eller handlar det om identitet og nostalgi? Bli med forfattaren på ei reise til stader som Brooklyn og Baltikum, Stavanger og Slependen, Bryne og Bergen, Farsund og Kristiansund. Resultatet er ei bok full av humor, klokskap, gode forteljingar og oppskrifter.