Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Laks

    Laks

    Laks

    Laks (fra hverdag til fest)

    Forfatter Schibsted

    (Susanne Hallmann - Illustratør)

    Schibsted

    (Bente Lill Øygarden - Oversetter)

    Schibsted

    (Terje Øygard - Oversetter)

    Schibsted

    Levering 2-6 dager

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788251656481

    Forlag:

    Schibsted

    Trykkeår:

    2012

    Utgitt:

    2012

    Utgave:

    1

    Sider:

    152

    Vekt:

    833 gr

    Alder:

    Voksen

    Laks
    Schibsted
    9788251656481

    Forlagets omtale:

    Boken inneholder rundt 70 enkle oppskrifter på forretter, tilbehør, salater, paier og varmretter, med fersk, røykt eller gravet laks som viktigste råvare. Dette er både en grunnkokebok i tilberedning av laks og en inspirasjonsbok for hjemmekokker. Boken har fristende oppskrifter fra de aller LES MER enkleste og mest tradisjonelle rettene, som kokt laks med hollandaisesaus og laksepudding, til mer fantasifulle og eksotiske oppskrifter som lakseceviche, laksegryte med karri og lakseruller med philadelphiaost og wasabi. Boken har også oppskrifter på velkjente tillagingsmåter: gravlaks, røykelaks og helkokt laks. Studér bokens delikate bilder og la deg friste av både tradisjonelle og nye oppskrifter. Hva med en laksesalat med bulgur i piknik-kurven en sommerdag, en laksesuppe med skalldyr til lunsj eller en laksecarpaccio med dillolje som herlig forrett i en bedre middag? LES MINDRE Forlagets omtale Boken inneholder rundt 70 enkle oppskrifter på forretter, tilbehør, salater, paier og varmretter, med fersk, røykt eller gravet laks som viktigste råvare. Dette er både en grunnkokebok i tilberedning av laks og en inspirasjonsbok for hjemmekokker. Boken har fristende oppskrifter fra de aller enkleste og mest tradisjonelle rettene, som kokt laks med hollandaisesaus og laksepudding, til mer fantasifulle og eksotiske oppskrifter som lakseceviche, laksegryte med karri og lakseruller med philadelphiaost og wasabi. Boken har også oppskrifter på velkjente tillagingsmåter: gravlaks, røykelaks og helkokt laks. Studér bokens delikate bilder og la deg friste av både tradisjonelle og nye oppskrifter. Hva med en laksesalat med bulgur i piknik-kurven en sommerdag, en laksesuppe med skalldyr til lunsj eller en laksecarpaccio med dillolje som herlig forrett i en bedre middag?

    Emner: Fiskeretter