Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Lefseboka

    Lefseboka

    Lefseboka

    Lefseboka (oppskrifter frå heile Noreg, Oppskrifter frå heile Noreg)

    Forfatter Bakeverkstedet

    (Mona Gundersen - Illustratør)

    Bakeverkstedet

    På lager - sendes nå ( 4 stk. )

    475,- Nå 416,-

    ISBN:

    9788299849210

    Forlag:

    Bakeverkstedet

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    326

    Vekt:

    1460 gr

    Alder:

    Voksen

    Lefseboka
    Bakeverkstedet
    9788299849210

    Forlagets omtale:

    Eg vonar denne lefsereisa har gjeve deg innsyn i kor fantastisk rike me er på lefsetradisjonar. Det som er so grenselaust spanande å sjå, er korleis oppskrifter har vandra frå stad til stad, menneskje set sine avtrykk på ei oppskrift, fyri den går vidare til neste. Dette gjer lefsetradisjonar LES MER levande og tilgjengeleg for alle. Hardangerlefsa er den lefsa som eg har møtt flest gonger i ulike utgåver, og som flest har eit tilhøve til i heile landet. Å baka lefser med gode råvarer er ein rikdom som gjev status. Det er spanande å sjå kor vidt lefsa famnar som matemne. Det er ei sann glede å arbeide med so kjært matminne som so mange har eit tilhøve til i dag. Lefsa blir gjort levande i alle samanhengar i dag. Eg vonar du som lesar og brukar av lefseboka, finn inspirasjon til å leite på loft og i kjellar etter kjevle og takke, likeeins at du kan finne fram gamle kjære oppskrifter som du kan gjera til dine med dine hender. Bodil Nordjore LES MINDRE Forlagets omtale Eg vonar denne lefsereisa har gjeve deg innsyn i kor fantastisk rike me er på lefsetradisjonar. Det som er so grenselaust spanande å sjå, er korleis oppskrifter har vandra frå stad til stad, menneskje set sine avtrykk på ei oppskrift, fyri den går vidare til neste. Dette gjer lefsetradisjonar levande og tilgjengeleg for alle. Hardangerlefsa er den lefsa som eg har møtt flest gonger i ulike utgåver, og som flest har eit tilhøve til i heile landet. Å baka lefser med gode råvarer er ein rikdom som gjev status. Det er spanande å sjå kor vidt lefsa famnar som matemne. Det er ei sann glede å arbeide med so kjært matminne som so mange har eit tilhøve til i dag. Lefsa blir gjort levande i alle samanhengar i dag. Eg vonar du som lesar og brukar av lefseboka, finn inspirasjon til å leite på loft og i kjellar etter kjevle og takke, likeeins at du kan finne fram gamle kjære oppskrifter som du kan gjera til dine med dine hender. Bodil Nordjore

    Emner: Bakverk

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.