Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Leila baker mer

    Leila baker mer

    Leila baker mer

    Leila baker mer (kaker, brød, pizza og pai til hverdag og fest)

    Forfatter Cappelen Damm

    (Wolfgang Kleinschmidt - Illustratør)

    Cappelen Damm

    (Rune R. Moen - Oversetter)

    Cappelen Damm

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    379,- Nå 332,-

    ISBN:

    9788202366476

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2012

    Utgitt:

    2012

    Utgave:

    1

    Sider:

    223

    Vekt:

    928 gr

    Alder:

    Voksen

    Leila baker mer
    Cappelen Damm
    9788202366476

    Forlagets omtale:

    Det bugner av bakeglede i Leilas nye bok. Her er det nærmere 200 oppskrifter fordelt under kapitler som: say cheececake, pannekaer og vafler, pizzza amore, boulangerie og I scream for icecream. Boken er spekket med vakre og innbydende fotografier av maten, råvarer, miljø og kosen rundt baking og LES MER matlaging. Herlig inspirerende og fyllt med varme. Gjennomgående er det grunnoppskrifter som benyttes til mange forskjellige smaksvarianter. Eksempler er baguetter som løkbaguett, olivenbaguett og frukt- og nøttebaguett. Og søte pizzaer, pizzapinner og pizzasnurrer, såvel som klassisk pizza; paier til både lunsj og dessert, brownies og blondies; iskrem i kake og alene; ostekaker og paier fra USA og Sverige; belgiske vafler, franske pannekaker, Smålandsvafler, og mye, mye mer. Leila Lindholm er en svært populær og karismatisk svensk TV-kokk som har utgitt flere bøker og har jobbet på flere kjente restauranter i New York og Stockholm. Baking har vært en lidenskap for henne siden hun bakte sine aller første muffins tre år gammel - med litt hjelp fra mormoren. www.leila.se LES MINDRE Forlagets omtale Det bugner av bakeglede i Leilas nye bok. Her er det nærmere 200 oppskrifter fordelt under kapitler som: say cheececake, pannekaer og vafler, pizzza amore, boulangerie og I scream for icecream. Boken er spekket med vakre og innbydende fotografier av maten, råvarer, miljø og kosen rundt baking og matlaging. Herlig inspirerende og fyllt med varme. Gjennomgående er det grunnoppskrifter som benyttes til mange forskjellige smaksvarianter. Eksempler er baguetter som løkbaguett, olivenbaguett og frukt- og nøttebaguett. Og søte pizzaer, pizzapinner og pizzasnurrer, såvel som klassisk pizza; paier til både lunsj og dessert, brownies og blondies; iskrem i kake og alene; ostekaker og paier fra USA og Sverige; belgiske vafler, franske pannekaker, Smålandsvafler, og mye, mye mer. Leila Lindholm er en svært populær og karismatisk svensk TV-kokk som har utgitt flere bøker og har jobbet på flere kjente restauranter i New York og Stockholm. Baking har vært en lidenskap for henne siden hun bakte sine aller første muffins tre år gammel - med litt hjelp fra mormoren. www.leila.se

    Emner: Kaker