Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Maaemo

    Maaemo

    Maaemo

    Maaemo

    Forfatter Cappelen Damm

    (Tuukka Koski - Fotograf)

    Cappelen Damm

    (Danny Larsen - Illustratør)

    Cappelen Damm

    Levering 2-6 dager

    1 199,- Nå 1 049,-

    ISBN:

    9788202527105

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2017

    Utgitt:

    2017

    Utgave:

    1

    Sider:

    383

    Vekt:

    3220 gr

    Alder:

    Voksen

    Maaemo
    Cappelen Damm
    9788202527105

    Forlagets omtale:

    En enestående bok om den enestående restauranten Maaemo. - restauranten med tre stjerner i Michelinguiden! De spektakulære bildene og illustrasjonene fra norsk natur og de vakre fotoene av rettene og restaurantmiljøet tar deg med på en reise gjennom smakene av Norge. Akkurat slik et måltid på den LES MER verdensberømte stjernerestauranten i Oslo gjør. Restauranten drives av Esben Holmboe Bang som skriver ærlig og engasjert om Maaemos smaker, identitet, visjon og beinharde arbeid for å fremkalle smakene som er genuine for restauranten. Og ikke minst gir boken leseren mulighet til å skape sitt eget lille Maaemo hjemme: Her presenteres 80 oppskrifter på mange av restaurantens signaturretter og ikke minst grunnoppskriftene til de typiske smakene av Maaemo. «For meg er denne boken en umiddelbar klassiker. Det er en bok det vil bli referert til i mange tiår fremover, når mathistorien fra vårt lille nordiske hjørne av verden skal fortelles.» René Redzepi, kjøkkensjef, Noma i København LES MINDRE Forlagets omtale En enestående bok om den enestående restauranten Maaemo. - restauranten med tre stjerner i Michelinguiden! De spektakulære bildene og illustrasjonene fra norsk natur og de vakre fotoene av rettene og restaurantmiljøet tar deg med på en reise gjennom smakene av Norge. Akkurat slik et måltid på den verdensberømte stjernerestauranten i Oslo gjør. Restauranten drives av Esben Holmboe Bang som skriver ærlig og engasjert om Maaemos smaker, identitet, visjon og beinharde arbeid for å fremkalle smakene som er genuine for restauranten. Og ikke minst gir boken leseren mulighet til å skape sitt eget lille Maaemo hjemme: Her presenteres 80 oppskrifter på mange av restaurantens signaturretter og ikke minst grunnoppskriftene til de typiske smakene av Maaemo. «For meg er denne boken en umiddelbar klassiker. Det er en bok det vil bli referert til i mange tiår fremover, når mathistorien fra vårt lille nordiske hjørne av verden skal fortelles.» René Redzepi, kjøkkensjef, Noma i København

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.