Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Man tager et rådyr

    Man tager et rådyr

    Man tager et rådyr

    Man tager et rådyr (feltbehandling, partering, oppskrifter)

    Forfatter Tun

    (Kåre Vidar Pedersen - Forfatter)

    Tun

    (Kåre Vidar Pedersen - Illustratør)

    Tun

    (Esten Borgos - Illustratør)

    Tun

    Levering 2-6 dager

    415,-

    ISBN:

    9788252931891

    Forlag:

    Tun

    Trykkeår:

    2008

    Utgitt:

    2008

    Utgave:

    1

    Sider:

    171

    Vekt:

    678 gr

    Alder:

    Voksen

    Man tager et rådyr
    Tun
    9788252931891

    Forlagets omtale:

    Denne boka er viet rådyret, dette unike viltkjøttet med den særegne smaken! Innholdet serveres i fem deler: Delen Hvorfor tager man et rådyr er en "appetittvekker" med informasjon om det levende rådyret og jakten på det. Delene Feltbehandling av rådyr og Fra skrott til kjøtt gir gjennomillustrerte LES MER trinn-for-trinn-forklaringer på utvomming, flåing, partering samt beskrivelser av stikking, mørning, oppbevaring og innpakking. Hoveddelen Tips og oppskrifter inneholder generelle tips og råd om tillaging av rådyr og et hundretalls oppskrifter gruppert etter type kjøtt fra malt rådyrkjøtt, steik/lår, biff/sadel til gryter, supper, innmat, pålegg og grilling, samt diverse retter med rådyr i wok, fondue, som snacks, rull, pinnekjøtt, gravet og mye, mye mer. Delen Rådyrfortellinger er "desserten", og består av et knippe gode jakthistorier av blant andre Hans Børli, Ståle Botn og Sven R. Gjems. Vel bekomme! LES MINDRE Forlagets omtale Denne boka er viet rådyret, dette unike viltkjøttet med den særegne smaken! Innholdet serveres i fem deler: Delen Hvorfor tager man et rådyr er en "appetittvekker" med informasjon om det levende rådyret og jakten på det. Delene Feltbehandling av rådyr og Fra skrott til kjøtt gir gjennomillustrerte trinn-for-trinn-forklaringer på utvomming, flåing, partering samt beskrivelser av stikking, mørning, oppbevaring og innpakking. Hoveddelen Tips og oppskrifter inneholder generelle tips og råd om tillaging av rådyr og et hundretalls oppskrifter gruppert etter type kjøtt fra malt rådyrkjøtt, steik/lår, biff/sadel til gryter, supper, innmat, pålegg og grilling, samt diverse retter med rådyr i wok, fondue, som snacks, rull, pinnekjøtt, gravet og mye, mye mer. Delen Rådyrfortellinger er "desserten", og består av et knippe gode jakthistorier av blant andre Hans Børli, Ståle Botn og Sven R. Gjems. Vel bekomme!