Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Markens grøde

    Markens grøde

    Markens grøde

    Markens grøde (Bondens marked Oslo)

    Forfatter Tun

    (Audun Aagre - Illustratør)

    Tun

    Levering 2-6 dager

    275,- Nå 241,-

    ISBN:

    9788252933567

    Forlag:

    Tun

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    208

    Vekt:

    890 gr

    Alder:

    Voksen

    Serie:

    Bondens marked

    Markens grøde
    Tun
    9788252933567

    Forlagets omtale:

    På Bondens marked finner du det beste av Østlandet. Produkter med smak av snaufjell og preg av frodige dalstrøk, som er fanget i innsjøene, har beitet i dype skoger og grodd i åpne landskap helt til havs rundt Oslofjorden. På markedet får du kjøpe dem direkte fra produsentene selv - fra dyktige LES MER håndverkere som vet å ta vare på markens grøde. I Markens grøde serverer de prisbelønte kokkene fra Gamle Raadhus Restaurant og Brimi Sæter 80 fristende oppskrifter på hvordan du kan tilberede sesongens beste råvarer. Jørn Lie, Eirik Strøm Lillebø, Hans Brimi og Ola Tangvik Brimi. Tove Diesen er kokebokforfatter og tidligere matjournalist i Aftenposten. I 1998 fikk hun Årets Ernæringspris, og i 2008 fikk hun Ingrid Espelid Hovig Matkulturpris for sitt arbeid med å formidle norsk matkultur og matglede. LES MINDRE Forlagets omtale På Bondens marked finner du det beste av Østlandet. Produkter med smak av snaufjell og preg av frodige dalstrøk, som er fanget i innsjøene, har beitet i dype skoger og grodd i åpne landskap helt til havs rundt Oslofjorden. På markedet får du kjøpe dem direkte fra produsentene selv - fra dyktige håndverkere som vet å ta vare på markens grøde. I Markens grøde serverer de prisbelønte kokkene fra Gamle Raadhus Restaurant og Brimi Sæter 80 fristende oppskrifter på hvordan du kan tilberede sesongens beste råvarer. Jørn Lie, Eirik Strøm Lillebø, Hans Brimi og Ola Tangvik Brimi. Tove Diesen er kokebokforfatter og tidligere matjournalist i Aftenposten. I 1998 fikk hun Årets Ernæringspris, og i 2008 fikk hun Ingrid Espelid Hovig Matkulturpris for sitt arbeid med å formidle norsk matkultur og matglede.