Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat fra Nord-Norge

Mat fra Nord-Norge

Mat fra Nord-Norge

Mat fra Nord-Norge (tradisjonsmat fra Nordland, Troms og Finnmark)

Forfatter Sans

Levering 2-6 dager

399,- Nå 349,-

ISBN:

9788293391005

Forlag:

Sans

Trykkeår:

2014

Utgitt:

2014

Utgave:

1

Sider:

250

Vekt:

1138 gr

Alder:

Voksen

Mat fra Nord-Norge
Sans
9788293391005

Forlagets omtale:

Mat fra Nord-Norge presenterer 90 typiske retter og bakverk fra Nord-Norge. Norske tradisjonsretter som bringer frem gode minner fra barndom med enkle og gode oppskrifter fra mormors kjøkken. Boken er rikt illustrert med matbilder, naturbilder, jaktbilder og bilder fra fiskefeltene. Eirik LES MER Nilssen (f. 1958) er oppvokst på Senja i Troms. Han har studert ved Westerdals School of Communication og arbeidet som magasin- og bokdesigner i Hjemmet Mortensen og som art director i reklamebransjen. Han arbeider idag i reklamebyrå som designer og matfotograf for flere av landets ledende kokker og næringsmiddelprodusenter. Han har tidligere gitt ut kokeboken Mat fra Senja som ble kåret til Skandinavias tredje beste kokebok i den internasjonale kokebokkonkurransen Gourmand World Cook Book Awards. Kokeboken Mat fra Nord-Norge er bok nummer to i en serie på tre bøker som fokuserer på norske tradisjonsretter. Bok nummer tre kommer i 2016. LES MINDRE Forlagets omtale Mat fra Nord-Norge presenterer 90 typiske retter og bakverk fra Nord-Norge. Norske tradisjonsretter som bringer frem gode minner fra barndom med enkle og gode oppskrifter fra mormors kjøkken. Boken er rikt illustrert med matbilder, naturbilder, jaktbilder og bilder fra fiskefeltene. Eirik Nilssen (f. 1958) er oppvokst på Senja i Troms. Han har studert ved Westerdals School of Communication og arbeidet som magasin- og bokdesigner i Hjemmet Mortensen og som art director i reklamebransjen. Han arbeider idag i reklamebyrå som designer og matfotograf for flere av landets ledende kokker og næringsmiddelprodusenter. Han har tidligere gitt ut kokeboken Mat fra Senja som ble kåret til Skandinavias tredje beste kokebok i den internasjonale kokebokkonkurransen Gourmand World Cook Book Awards. Kokeboken Mat fra Nord-Norge er bok nummer to i en serie på tre bøker som fokuserer på norske tradisjonsretter. Bok nummer tre kommer i 2016.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.