Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Mat fra Numedal

    Mat fra Numedal

    Mat fra Numedal

    Mat fra Numedal (mat og drikke, natur og kultur, historier og opplevelser)

    Forfatter Matopplevelser i Numedal

    (Anse Kjersem - Forfatter)

    Matopplevelser i Numedal

    (Ingvar Moi - Illustratør)

    Matopplevelser i Numedal

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    450,- Nå 394,-

    ISBN:

    9788299964906

    Forlag:

    Matopplevelser i Numedal

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    208

    Vekt:

    1363 gr

    Alder:

    Voksen

    Mat fra Numedal
    Matopplevelser i Numedal
    9788299964906

    Forlagets omtale:

    Mat fra Numedal har fått en meget god mottakelsen, og vi tror at mange har glede av å lese denne store praktboken om og fra Numedal. Her finner du lokale mattradisjoner, lokal historie om bla. Normannsslepene, Traaenskatten og alle stabburene i Numedal, flotte bilder av natur og kultur og LES MER historiske bilder av folk og fe fra dalen. Og ikke minst mange nye og gamle oppskrifter på alt fra spekemat, røyking, raking, fugl, fisk, vilt til kling, snipp, flatbrød og rømmebrød . Boken er på 220 sider og er full av flotte bilder og spennende og morsomme tekster forfattet, fotografert og satt sammen av Ingvar Moi, Anse Kjersem og Even Tråen samt mange andre lokale bidragsydere. LES MINDRE Forlagets omtale Mat fra Numedal har fått en meget god mottakelsen, og vi tror at mange har glede av å lese denne store praktboken om og fra Numedal. Her finner du lokale mattradisjoner, lokal historie om bla. Normannsslepene, Traaenskatten og alle stabburene i Numedal, flotte bilder av natur og kultur og historiske bilder av folk og fe fra dalen. Og ikke minst mange nye og gamle oppskrifter på alt fra spekemat, røyking, raking, fugl, fisk, vilt til kling, snipp, flatbrød og rømmebrød . Boken er på 220 sider og er full av flotte bilder og spennende og morsomme tekster forfattet, fotografert og satt sammen av Ingvar Moi, Anse Kjersem og Even Tråen samt mange andre lokale bidragsydere.